Sportex Black Pearl
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- vampyru_a1
- veteran
Sportex Black Pearl
cine il are ?
pareri pro si contra despre el fata de Black Stream
pareri pro si contra despre el fata de Black Stream
- stefanflorin
- veteran
- vampyru_a1
- veteran
Re: Sportex Black Pearl
E bun si asa .
Ma intereseaza daca manerul e tot asa de lung ca la BS si daca e tot la fel de ranga - BP am vazut ca are 8 inele fata de BS care are 9
Ma intereseaza daca manerul e tot asa de lung ca la BS si daca e tot la fel de ranga - BP am vazut ca are 8 inele fata de BS care are 9
- stefanflorin
- veteran
din pacate azi nu am avut timp de balanganit, insa maine promit ca le analizez.
Urasc atarnatorii!
- vampyru_a1
- veteran
Stai linistit ca oricum nu ma grabesc . Sa imi rezolv problemele prima data si pana la sfarsitul lu' mai mai e destul .
- stefanflorin
- veteran
Am facut azi o comparatie intre cele doua modele, ambele avand lungimea 2.40 si puteri de aruncare aproape identice.
Ce am vazut la noul model (Black Pearl) este ca spre deosebire de vechiul Black Stream, este o idee mai usor, inelele sunt 9 la numar pe ambele modele, insa pe Black Pearl sunt mult mai finute deci probabil si mai usoare (cred ca sunt Kigan), manerul este un pic mai scurt (sa zic 1-2cm) blancul este ceva mai conic si mai gros in diametru pe talon si este si mai teapan nitel. Una peste alta finisajele sunt mai placute ochiului, mai ales manerul si culoarea blancului. Cam astea sunt observatiile facute la rece, la senzitivitate habar nu am daca e vreo diferenta. Spor!
Ce am vazut la noul model (Black Pearl) este ca spre deosebire de vechiul Black Stream, este o idee mai usor, inelele sunt 9 la numar pe ambele modele, insa pe Black Pearl sunt mult mai finute deci probabil si mai usoare (cred ca sunt Kigan), manerul este un pic mai scurt (sa zic 1-2cm) blancul este ceva mai conic si mai gros in diametru pe talon si este si mai teapan nitel. Una peste alta finisajele sunt mai placute ochiului, mai ales manerul si culoarea blancului. Cam astea sunt observatiile facute la rece, la senzitivitate habar nu am daca e vreo diferenta. Spor!
Urasc atarnatorii!
- vampyru_a1
- veteran
Si mie imi plac si manerul si blankul(daca este ca la Black Stream)la Black Pearl, greutate de 198 gr(2,70m-60gr)la BP fata de 225 gr(2,70m-60gr), iar pe site la sportex ziceau ca are 8 inele
La Black Pearl sunt mai nou si de 80 gr la 2,70m 72-91, iar la 3.00m 69-93.
Mersi de informatie !!!

La Black Pearl sunt mai nou si de 80 gr la 2,70m 72-91, iar la 3.00m 69-93.
Mersi de informatie !!!
- stefanflorin
- veteran
Modelul de 2.70 are 9 inele la fel si cel de 2.75, nu stiu ce scrie pe site, stiu ce am vazut.
Numai bine!
Numai bine!
Urasc atarnatorii!