Avand in vedere ca modificarile pe care le-am facut su substantiale, cred ca cei interesati vor gasi potrivit link-ul de mai jos, in care am descris detaliat reconstructia.
Precizez ca :
- toate luminile din interior+navigatie sunt pe led rezistent la apa
- toata instalatia electrica este functionala
- pretul este doar pentru barca (fara motor si peridoc). La cerere, se poate vinde si peridocul , omologat pe 750 kile(punte de 1300 kg+accesorii knott, franare cu furtune de inox, fabricat pe specificatiile cerute de mine de Navio in mai 2017. Toate elementele peridocului sunt reglabile)
Dupa modificari, barca are cu aproximatie 150 kg.
Dotari ce intra in pret:
- 2 scaune Tempress Hi-back , cumparate noi in 2017
- 2 picioare insurubabile in bazele centrale (cele cu bucsa de bronz) de 13 inch + 1 picior de 11 inch
- 2 bucse de plastic noi de rezerva pentru bazele laterale (cumparate preventiv...sa fie).
- la alegere, placa de prindere pentru scaune cu arc amortizor (facute din fier vopsit) sau din inox, dar fara arc (tot asa, luate...sa fie)
Cu 30 cai din poze barca merge cu 44-45 kmh (reali, nu aval/amonte) cu 2 persoane. Acum e decupata oglinda pentru cizma scurta, insa se poate face pentru cizma lunga fara costuri suplimentare pentru cumparator. Pentru 2 pescari la spinning este o super platforma, la un pret foarte rezonabil.
Fiind barca pe care am facut-o pentru delta/dunare, nu am considerat prioritar sa o vopsesc, nu sunt adeptul unei "vopsitorii de calitate" ....data cu spray-ul.
Pret barca 3500 euro. Peridoc(doar la pachet cu barca) 1300 euro.
Motorul nu se vinde

Motivul vanzarii...am luat alt starcraft, ceva mai lung si ceva mai lat, ce va intra in modificare.
Iau in calcul schimb doar cu motoare minim 2016, 50-70 cai (nu mercury)
link reconstructie
https://www.tinboats.net/forum/viewtopi ... 21&t=43601
Acum barca este in bucuresti, se poate vedea /proba la snagov.
tel 0730.800.294 sau sorin.stroe@yahoo.com