Salau iarna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Salau iarna
si cum s-ar descrie un loc clasic de salau ? 

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
locul unde din 5 lansari lasi un jigmariush scrie:si cum s-ar descrie un loc clasic de salau ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran
in setci si parasuteNemernic scrie:locul unde din 5 lansari lasi un jigmariush scrie:si cum s-ar descrie un loc clasic de salau ?![]()
![]()
![]()
![]()

Urasc atarnatorii!
de trei zile dau in niste locuri in care am golit aproape un sfert din gumele din dotare....si nimic.Nemernic scrie:locul unde din 5 lansari lasi un jigmariush scrie:si cum s-ar descrie un loc clasic de salau ?![]()
![]()
![]()
![]()
stiu ca sunt salai prin zona,e o groapa de iernare pentru pasnici.in urma cu vreo doua saptamani au prins "spiningarii" de groapa doi salai frumosi,undeva pe la 4-5 kg.au intrat desigur pe vierme tras pe tripla.
ieri si alaltaieri pe cand se intuneca au fost timp de douazeci de minute niste atacuri in suprafata cum numai in toamna am vazut.
am incercat la toate culorile si nimic.poate nu stiu eu cum se face...
si totusi povestiti de locurile alea de salau,ca sa invete si ochiul meu sa le recunoasca....promit ca nu pun in pericol salaii din zona voastra

-
- utilizator constant
.....

baga un ssr tipator portocaliu pe burta ... s-au shad rap , glass shad rap , gume incearca alb sidef cu negru pe spate ... is curios unde incerci tu la salau , eu am prins unu pe cris la 2 kg ... dar este cam putin ... ca zona cred ca te referi la santandrei/santion s-au ma insel ?mariush scrie:de trei zile dau in niste locuri in care am golit aproape un sfert din gumele din dotare....si nimic.Nemernic scrie:locul unde din 5 lansari lasi un jigmariush scrie:si cum s-ar descrie un loc clasic de salau ?![]()
![]()
![]()
![]()
stiu ca sunt salai prin zona,e o groapa de iernare pentru pasnici.in urma cu vreo doua saptamani au prins "spiningarii" de groapa doi salai frumosi,undeva pe la 4-5 kg.au intrat desigur pe vierme tras pe tripla.
ieri si alaltaieri pe cand se intuneca au fost timp de douazeci de minute niste atacuri in suprafata cum numai in toamna am vazut.
am incercat la toate culorile si nimic.poate nu stiu eu cum se face...
si totusi povestiti de locurile alea de salau,ca sa invete si ochiul meu sa le recunoasca....promit ca nu pun in pericol salaii din zona voastra
da,acolo este zona.am incercat cu toate culorile,dar n-a vrut deloc.
mai insist...
tu recent ai prins? la guma ?
mai insist...
tu recent ai prins? la guma ?
azi ploaie si lapovita ,macar nu mai bate vintu o tentativa de soare firava sperante pt simbata daca nu ne cheama astia la munca n am vazut apa de o luna omor tastatura 

as merge mai mult pe prima varianta !riva scrie:fi persevarent ai 2variante ori dai de ei ori termini gumele ,aratane unu sa l vedem la culoare fir intins

daca se termina anul si n-am luat nimic la gume,ceea ce ramane vand sau le arunc cu totul in apa !