Cum pastrati jeliboanele... - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum pastrati jeliboanele...
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii
Autor Mesaj
Lauru
member

Data inscrierii: 11/02/2008

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 1:39 pm    Titlul subiectului: Cum pastrati jeliboanele... Raspunde cu citat (quote)

dupa p iarna...am constat ca unele s-au transformat in,,,, ciulama...
altele..nu...deci...solutii?
Sus
mirceaef
member

Data inscrierii: 21/01/2005

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cred ca de vina sunt jeliboanele, nu felul in care le pastrezi. am avut si eu odata un model care s-a "topit".

de fel le pastrezi in cutii, care de fel le tin in mashina, tot timpul. si n-au nici pe draku ... Very Happy
Sus
ovidiu
veteran

Data inscrierii: 14/01/2005

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

jeliboanele "kingdom" se topesc daca intra in contact cu alte jeliboane.
tre sa stea in cutiile lor.
Sus
Lauru
member

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in cutie s-au topit...in cutie de plastic... tinuta in camara...
trebuie tinute in pungi? separate fiecare? exista un silicon care impiedica "topirea"????
Sus
gyly
junior member

Data inscrierii: 29/11/2007

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu le tin in cutii metalice , cu putina pudra de talc .
Sus
costica_fishing
veteran

Data inscrierii: 21/05/2004

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu!
ce e facut sa se topeasca, se topeste! Smile Memento mori!
Singura solutie e sa te duci mai des la peste!

Ulei siliconic nu am gasit decat sub forma de spray! Asa ca o sa iau asa.

A mai dat cineva cu spray de asta pe ele?
Sus
StefanDinu
veteran

Data inscrierii: 31/01/2006

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am dat pe ele cu sare (de bucatarie) si lubrifiant (DUREX Twisted Evil ) ... stau bine. Dar ale mele se uscau ... nu se topeau.
Sus
Sorin
veteran

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

StefanDinu a scris:
Eu am dat pe ele cu sare (de bucatarie) si lubrifiant (DUREX Twisted Evil ) ... stau bine. Dar ale mele se uscau ... nu se topeau.

tu de twistere vorbesti ?? Very Happy Very Happy
Sus
StefanDinu
veteran

Data inscrierii: 31/01/2006

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fiecare se gandeste la ce vrea ... chestia asta imi aduce aminte de un banc!
Sus
Lauru
member

MesajTrimis: Lun 03 17, 2008 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de twistere..de twistere...
mai nasol e cand folosesti sarea in loc de gel durex pe maria sa...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2