| Autor |
Mesaj |
paulus junior member
Data inscrierii: 16/02/2010 Mesaje: 58
|
Trimis: Joi 03 18, 2010 8:53 pm Titlul subiectului: FIR |
|
|
| salut. Mia-m luat azi un fir RIPCORD SI ca nu mai aveau power pro. vreau sa stiu daca este bun ca vanzatorul mi-a zis ca este excelent si nu prea este diferenta intre el si power pro |
|
| Sus |
|
 |
Jedi veteran
Data inscrierii: 04/04/2007 Mesaje: 685 Locatie: Canada
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce pisici era sa zica vinzatoru? ...Tot timpul era la bargain cave la Cabelas .Da cu inele dure e bun....de ce sa nu fie bun? |
|
| Sus |
|
 |
paulus junior member
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
bun calitativ daca este ok..sau este ceva prost pe care am dat banii degeaba si am fost pacalit la ce te referi la inele dure?
sunt incepator |
|
| Sus |
|
 |
Jedi veteran
Data inscrierii: 04/04/2007 Mesaje: 685 Locatie: Canada
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 3:25 am Titlul subiectului: |
|
|
| Imi aduc aminte ca se plingea cineva ca ar fi abraziv...Daca inelele de pe lanseta ta sint cu insertie de oxid de aluminiu sau SIC n-ai treaba..Mai fa niste noduri pe vreun ochet de vobler sau altceva cu diametru asemanator ...si trage mai virtos de el..vezi daca e multumitoare rezistenta sau se rupe ca papiota...N-are rost sa ajungi la locul faptei si sa ai surprize nasoale.. |
|
| Sus |
|
 |
sir.JONES veteran
Data inscrierii: 16/06/2005 Mesaje: 887 Locatie: TG MURES
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 7:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca nu e ca PP sau ca Surful sau Spiderwire asta e clar .
Dar este mult peste multe fire textile facute prin Europa (sau China ).
E cam la jumatatea clasamentului.
Si PP (din care am topit cam 4 role pana acum) cand se uzeaza retine apa si mizerie si devine abraziv. Firele slabe retin apa si mizerie inca de inceput plus fac peruci. |
|
| Sus |
|
 |
paulus junior member
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
pai in cazul inelelor sunt cum zici tu "Inele Fuji "O-ring" aluminum oxide" deci la capitolul asta stau bine zic eu ..... Oricum pt inceput sper sa fie ok.. o sa imi iau si power p eventul il pun pe ceilalti tamburi. ms |
|
| Sus |
|
 |
RYOBI senior member
Data inscrierii: 10/03/2006 Mesaje: 486 Locatie: bistrita
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| Stai relaxat e un fir bun nu inteleg il critica multi dar nu l-au pescuit eu il pescuiesc de 2 ani si e mai bun ca PP ai facut o afacere buna la cat l-ai luat? |
|
| Sus |
|
 |
paulus junior member
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai firul e de 10 si m-a costat 47ron.E RIPCORD SI |
|
| Sus |
|
 |
BaTMaN junior member
Data inscrierii: 20/12/2007 Mesaje: 82 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 03 19, 2010 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
| paulus a scris: |
pai in cazul inelelor sunt cum zici tu "Inele Fuji "O-ring" aluminum oxide" deci la capitolul asta stau bine zic eu ..... Oricum pt inceput sper sa fie ok.. o sa imi iau si power p eventul il pun pe ceilalti tamburi. ms |
Dupa ce am folosit multi ani PP am zis sa incerc si altceva,asta datorita faptului ca nici PP nu mai e ce a fost odata,si mi-am luat si eu Ripcord(chiar 2 role,15,10lb)Ce am vazut la prima "pipaire"?: in primul rand sunt pamblica,nu-s rotunde in diametru,si un pic supradimensionate.Ca rezistenta par ok,urmeaza sa le testez pe apa sa vad daca se"uda"repeda si rezistenta la abraziune.In rest..la prima vedere nota 8 din 10! Asta si datorita pretului destul de scazut fata de alte fire scumpe pe care le-am incercat si de care am fost ff dezamagit. |
|
| Sus |
|
 |
blackmamba senior member
Data inscrierii: 31/03/2008 Mesaje: 372 Locatie: Galati
|
Trimis: Sam 03 20, 2010 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Batman !
Daca nu-i nici un secret .
De care fire scumpe ai fost dezamagit?
Azi am dat la apa Ripcord-ul . La prima iesire , multumit . Curge prin inele mai bine parca decat PP. De 15 lb parca e ceva mai subtire decat PP , de aici si lanseul mai usor si mai lung . La rezistenta , nu stiu , parca a cedat ceva mai usor decat PP . Dar nu sunt sigur unde a cedat , cred ca la nod .
Asa in general , multumit . Tot datorita pretului mic .
A, si nu retine apa .
Dar sa-l vedem in timp , ca asa nici PP-ul nu retine de nou . |
|
| Sus |
|
 |
|