FIR - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

FIR
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii
Autor Mesaj
paulus
junior member

Data inscrierii: 16/02/2010

MesajTrimis: Joi 03 18, 2010 8:53 pm    Titlul subiectului: FIR Raspunde cu citat (quote)

salut. Mia-m luat azi un fir RIPCORD SI ca nu mai aveau power pro. vreau sa stiu daca este bun ca vanzatorul mi-a zis ca este excelent si nu prea este diferenta intre el si power pro
Sus
Jedi
veteran

Data inscrierii: 04/04/2007

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce pisici era sa zica vinzatoru? Laughing ...Tot timpul era la bargain cave la Cabelas .Da cu inele dure e bun....de ce sa nu fie bun?
Sus
paulus
junior member

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 12:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bun calitativ daca este ok..sau este ceva prost pe care am dat banii degeaba si am fost pacalit Crying or Very sad la ce te referi la inele dure?
sunt incepator
Sus
Jedi
veteran

Data inscrierii: 04/04/2007

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 3:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi aduc aminte ca se plingea cineva ca ar fi abraziv...Daca inelele de pe lanseta ta sint cu insertie de oxid de aluminiu sau SIC n-ai treaba..Mai fa niste noduri pe vreun ochet de vobler sau altceva cu diametru asemanator ...si trage mai virtos de el..vezi daca e multumitoare rezistenta sau se rupe ca papiota...N-are rost sa ajungi la locul faptei si sa ai surprize nasoale..
Sus
sir.JONES
veteran

Data inscrierii: 16/06/2005

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 7:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca nu e ca PP sau ca Surful sau Spiderwire asta e clar .
Dar este mult peste multe fire textile facute prin Europa (sau China Shocked ).
E cam la jumatatea clasamentului.
Si PP (din care am topit cam 4 role pana acum) cand se uzeaza retine apa si mizerie si devine abraziv. Firele slabe retin apa si mizerie inca de inceput plus fac peruci.
Sus
paulus
junior member

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai in cazul inelelor sunt cum zici tu "Inele Fuji "O-ring" aluminum oxide" deci la capitolul asta stau bine zic eu ..... Laughing Oricum pt inceput sper sa fie ok.. o sa imi iau si power p eventul il pun pe ceilalti tamburi. ms
Sus
RYOBI
senior member

Data inscrierii: 10/03/2006

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 11:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stai relaxat e un fir bun nu inteleg il critica multi dar nu l-au pescuit eu il pescuiesc de 2 ani si e mai bun ca PP ai facut o afacere buna la cat l-ai luat?
Sus
paulus
junior member

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai firul e de 10 si m-a costat 47ron.E RIPCORD SI
Sus
BaTMaN
junior member

Data inscrierii: 20/12/2007

MesajTrimis: Vin 03 19, 2010 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

paulus a scris:
pai in cazul inelelor sunt cum zici tu "Inele Fuji "O-ring" aluminum oxide" deci la capitolul asta stau bine zic eu ..... Laughing Oricum pt inceput sper sa fie ok.. o sa imi iau si power p eventul il pun pe ceilalti tamburi. ms
Dupa ce am folosit multi ani PP am zis sa incerc si altceva,asta datorita faptului ca nici PP nu mai e ce a fost odata,si mi-am luat si eu Ripcord(chiar 2 role,15,10lb)Ce am vazut la prima "pipaire"?: in primul rand sunt pamblica,nu-s rotunde in diametru,si un pic supradimensionate.Ca rezistenta par ok,urmeaza sa le testez pe apa sa vad daca se"uda"repeda si rezistenta la abraziune.In rest..la prima vedere nota 8 din 10! Asta si datorita pretului destul de scazut fata de alte fire scumpe pe care le-am incercat si de care am fost ff dezamagit.
Sus
blackmamba
senior member

Data inscrierii: 31/03/2008

MesajTrimis: Sam 03 20, 2010 9:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Batman !

Daca nu-i nici un secret .
De care fire scumpe ai fost dezamagit?

Azi am dat la apa Ripcord-ul . La prima iesire , multumit . Curge prin inele mai bine parca decat PP. De 15 lb parca e ceva mai subtire decat PP , de aici si lanseul mai usor si mai lung . La rezistenta , nu stiu , parca a cedat ceva mai usor decat PP . Dar nu sunt sigur unde a cedat , cred ca la nod .

Asa in general , multumit . Tot datorita pretului mic .

A, si nu retine apa .

Dar sa-l vedem in timp , ca asa nici PP-ul nu retine de nou .
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2