clean de clean pentru fratii de suferintza de pe rapitori... - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

clean de clean pentru fratii de suferintza de pe rapitori...
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Partidele noastre!!!
Autor Mesaj
vijelie
veteran

Data inscrierii: 28/03/2005

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rine a scris:
am pierdut doi membri ai siteului deodata.railor Laughing

unul inca este la adapost... nu l-am desconspirat Evil or Very Mad si deocamdata asa o sa ramana Evil or Very Mad
Sus
adrian frunza
veteran

Data inscrierii: 14/10/2004

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doua mazete,pescari de carton Exclamation
Sus
rine
veteran

Data inscrierii: 25/04/2009

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 7:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma refeream la eutherpia si la razvi. Laughing Laughing 2in1 Laughing Laughing
Sus
tudor
Moderator

Data inscrierii: 14/04/2004

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Erau de fapt trei. L-ai uitat pe Daniel Rotter ? Laughing
Sus
ULK
veteran

Data inscrierii: 26/09/2009

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 8:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Razvi, eu ma refeream la poza strict din punct de vedere tehnic...daca faci oricum o regizare pentru o poza(reagati pestele in carlig si te prefaci ca acum ii faci "landing"-ul), macar fa-o cu mai multa profesionalitate...atata tot...ca nu da bine un peste juma' mort in carlig...

Nici o clipa nu ma interesa daca tu duci peste acasa, cat si ce marime!!
Nu inteleg inversunarea cu care te aperi in fata unor acuze imaginare...Daca am gresit "tonul" imi cer scuze....desi acum am ramas nedumerit de la cine trebuie sa cer iertare...sau daca mai este cazul Wink

Shocked Question

Mda...acum am gasit poza la Salmo...deci se "poarta" si la ei....Tu, Razvi ce ai avut in cap cand ai postat poza si mai si minti dupa .....sincer nu pot sa inteleg.
Sus
XquiZZiT
member

Data inscrierii: 15/05/2007

MesajTrimis: Sam 03 13, 2010 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cata imaginate: pestele era ostenit pentru ca a cutreierat tzara-n lung si-n lat, pacalit la un vobler cioplit cu iscusinta de un nene din Suceava, inspirat din reviste elvetiene.

PS: Sigur nu l-au ostenit CEANURILE si OXIZII CEANOTICI???
Sus
hades
veteran

Data inscrierii: 03/03/2007

MesajTrimis: Joi 03 25, 2010 5:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

@ Vijelie

Vali, eu nu ma feresc sa recunosc ca eu am vorbit....

Ceea ce s-a discutat s-a discutat la un pahar de bere, in urma informatiilor care le aveam de la "varu"...
Dupa cum stii, am discutat, mi-am cerut scuze si atunci, imi cer scuze si acum, si ceea ce s-a discutat nu a fost cu intentia de a lovi in tine sau in altii...

Ti-am explicat si atunci informatiile pe care le-am avut, cine si cum s-a povestit.....
Ulterior aveam toate datele problemei si mi-am dat seama de eroarea facuta..., dar stii cum se zice, raul era facut deja!!!

Mai mult decat a-mi cere scuze nu mai aveam ce face....

Nu sunt pescar de competitie, nu urmaresc vreun premiu, nu o sa ma vezi vreodata la vreun concurs de pescuit sau la alt gen de concurs ce are legatura cu pestele...

In plus, eu am folosit in toate discutiile despre tine cuvinte decente si nu te-am catalogat in nici un fel....

in orice caz, acest "misel" prieten al multora de pe aici, isi cere inca odata scuze si vreau sa te asigur din nou ca nu am avut nici un fel de rea intentie impotriva ta.....

Imi permit sa ma consider in continuare "pescar"!!

cu stima,
Marius
Sus
vijelie
veteran

Data inscrierii: 28/03/2005

MesajTrimis: Joi 03 25, 2010 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK !
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Partidele noastre!!! Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 12 din 12