Pescuit in zona banatului - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pescuit in zona banatului
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Locuri, balti de pescuit sportiv
Autor Mesaj
CataZander
junior member

Data inscrierii: 19/08/2008

MesajTrimis: Joi 10 08, 2009 12:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tnx...am fost la lipova cu ema dar acum vroiam ceva mai aproape ca nu am atata timp cred ca o sa mrg in jos de podul cfr de la sag ca acolo e mai adinc poate dau de ei Laughing la lipova doar pe sapt viitoare Mad
Sus
CataZander
junior member

Data inscrierii: 19/08/2008

MesajTrimis: Joi 10 08, 2009 10:25 am    Titlul subiectului: :( Raspunde cu citat (quote)

pana la urma tot fara peste o ramas si partida asta... doar pietre unde candva vanau avatii alge peste alge miros de apa statuta mamaligi pe mal...si in copaci Wink ... si cam atat...multa dezamagire
Sus
Solithar
junior member

Data inscrierii: 23/05/2007

MesajTrimis: Mie 02 17, 2010 9:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

UP!
Twisted Evil
Sus
Cipi tm
member

Data inscrierii: 10/12/2007

MesajTrimis: Sam 03 27, 2010 9:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As vrea sa merg pe Mures in zona Aradului,aveti idee cum este apa,se poate pescui?
Sus
BygDaddy
senior member

Data inscrierii: 16/05/2007

MesajTrimis: Sam 03 27, 2010 9:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

joi la lipova am inteles de la un prieten care a ajuns in zona ca apa era putin tulbure si cotele erau mari.cu 15 grame abia atingea la 3-4 m de mal
Sus
Cipi tm
member

MesajTrimis: Sam 04 03, 2010 3:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai aveti ceva noutati despre Mures?Limpede,tulbure?
Sus
Cipi tm
member

MesajTrimis: Mie 04 14, 2010 7:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Despre Ghioroc ce stiti,se poate pescui cu permisul de pescuit sau se plateste vreo taxa ?As vrea sa incerc la stiuca duminica,avand in vedere ca apele curgatoare sunt tulburi.
Sus
Michael
Moderator

Data inscrierii: 28/06/2004

MesajTrimis: Mie 04 14, 2010 7:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu se plateste taxa la un nene care vine in control, desi ai permis.
asa am auzit, o singura data am fost si nu am avut norocul de a-l intalni.
poate aradenii stiu mai bine care e situatia.
Sus
semlecangheorghe
veteran

Data inscrierii: 04/05/2009

MesajTrimis: Mie 04 14, 2010 8:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Permisul pe Ghioroc costa 150 ron pe an+10 ron pe zi in prohibitie.Daca n-ai platit aia 150ron pe an ,costa 20 ron pe zi.Daca ai noroc sa nu vina nenea ala cu costum si cravata la pescuit nu te costa nimic.Daca platesti,vei constata pe chitanta ca ai "donat" la primarie suma respectiva.Suma de care se populeaza ,cica , cu ciortan si caras.Apoi locurile bune sint ocupate de somerii Ghiorocului toata vara.Firimiturile ramin la aia de platesc "donatie" .Si astialalti au ei "grija" toata vara sa nu se braconeze,ca doar ANPA n-are ce cauta acolo....
Sus
Cipi tm
member

MesajTrimis: Mie 04 14, 2010 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa vestile astea sumbre unde as putea merge la stiuca duminica asta?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Locuri, balti de pescuit sportiv Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Urmatoare
Pagina 11 din 19