Airrus Centurion 8', heavy - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Airrus Centurion 8', heavy
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Anunturi vanzare / cumparare - numai pescuit
Autor Mesaj
LaurF
junior member

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 02 08, 2010 9:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing ...nu ar strica unul de rezerva...
De multe ori m-am intrebat cu ce l-as inlocui daca l-as rupe , si nu am gasit inca raspunsul.

Momentan incerc sa ii modific manerul, e totusi cam lung pt puterea lui...plus ca il am de ceva timp, si in lipsa unuia nou, simt nevoia unei schimbari Very Happy
Sus
vlad
junior member

Data inscrierii: 11/09/2004

MesajTrimis: Lun 02 08, 2010 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic sa nu-l vinzi, e ca vinul batzul asta, cu cat trec anii cu atat este mai valoros. Si altu' la fel nu se mai face... Laughing
Sus
vijelie
veteran

Data inscrierii: 28/03/2005

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 12:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

domnu' Laur pentru poza asta imi dati o bere cand vindeti lanseta Wink Twisted Evil
Sus
spiridusul
junior member

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am unul, imi ajunge, batul cum am spus este excelent, am lansat cu el de la 12 la 80 de grame fara probleme, foarte rapid, inteapa excelent. Si ieftin raportat la ce primesti, am dat pe el cu transport cu tot putin sub 100 USD.
Sus
vijelie
veteran

Data inscrierii: 28/03/2005

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 1:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

spiridusul a scris:
Am unul, imi ajunge, batul cum am spus este excelent, am lansat cu el de la 12 la 80 de grame fara probleme, foarte rapid, inteapa excelent. Si ieftin raportat la ce primesti, am dat pe el cu transport cu tot putin sub 100 USD.

stiu ca nu se mai fac... cei de la Drill le-au dat cu 120-150$
Sus
LaurF
junior member

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 3:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multzam Vije Very Happy

La cate beri am sa iti dau , mai conteaza una ?
Poate facem dublu sau nimic la urmatoarea partida Twisted Evil

@ Sorin, multumesc pt link! Ti-am deschis cont la bere Very Happy
Sus
spiridusul
junior member

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu cat au cerut cei de la drill, eu l-am luat acum 3 ani de pe /www.landbigfish.com, acum nu mai este disponibil, anul trecut a mai comandat un amic unul de pe acelasi site. Batul merita toti banii, departe de mine sa fac antireclama sau sa comentez pretul.
Sus
vlad
junior member

Data inscrierii: 11/09/2004

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 7:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar ai da-o pe 3 milioane acum?
Sus
LaurF
junior member

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 9:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vladu, stii doar ca un pret poate depinde de multe variabile, iar in cazul particular al seriei Airrus , care a iesit din linia de productie, depinde in mare masura de perceptia proprietarului...

de exemplu, am mai avut un model din seria asta, cel de 7'6", pana la 1 1/2, pe care l-am vandut cu 200 ron...de ce?...cel mai important a fost faptul ca nu prea imi placea...era cam parulet pt gustul meu...

La fel de bine, am vazut la anunturi, nu de mult, modelul de 8', pana la 1 3/8, nou, la 700 ron...si crede-ma ca nu mi s-a parut exagerat.
Sus
spiridusul
junior member

MesajTrimis: Mar 02 09, 2010 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu m-am gandit cat as cere pe ea daca as da-o pentru ca nu am avut in intentie vreo secunda sa o vand. Sunt foarte multumit de ea. Scuze daca remarca legata de cat am dat eu pe ea a fost considerata ca un repros la adresa pretului cerut, nu am avut acest lucru in intentie. Extrem de corecta ultima postare a lui LaurF.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Anunturi vanzare / cumparare - numai pescuit Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 3 din 4