Voblere Dorado - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Voblere Dorado
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Forumul magazinului online TotalFishing
Autor Mesaj
nasolu
senior member

Data inscrierii: 25/03/2009

MesajTrimis: Sam 10 03, 2009 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ilarion a scris:
Cristi E a scris:
apropo de Dorado,
au un jerk interesant si anume asta - drunk Smile
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/products.php?groups=5&assortme nt=20&producer=97&kind=3225
l-ati pescuit careva ?
cum e, compartiv cu sliderul de la salmo?

Aceeasi intrebare ma macina si pe mine zilele astea : la pret is cu 10-15 ron mai ieftine decat Salmo Slider dar cine stie cat de prinzatoare sunt.
Poate ne raspunde cineva Very Happy

dorado prinde peste mai bine ca salmo,n-am vazut in actiune drunk-ul dar o sa mi-l iau,daca slider-ul prinde,sunt convins ca asta il bate!!
Sus
Ariann
member

Data inscrierii: 14/09/2008

MesajTrimis: Vin 06 04, 2010 12:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super misto voblerele de la Dorado.
Sa vedeti Dorado invader...rupe la...biban,clean,stiuca....
Foarte multumit de ele,raportat calitate pret.
Sus
ANDREI RIGA
veteran

Data inscrierii: 05/10/2006

MesajTrimis: Vin 06 04, 2010 1:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ariann a scris:

Poate imi explica si mie cineva ce inseamna raport calitate pret la un vobler ?
Adica daca am un vobler de 80 ron si unul de 8 ron, cu ala de 80 prind 10 avati si cu ala de 8, in aceleasi conditii, prind doar trei, se cheama ca ala ieftin e mai bun, ptr ca raportat la pret, a prins mai mult peste ? Shocked
Sus
Ariann
member

Data inscrierii: 14/09/2008

MesajTrimis: Vin 06 04, 2010 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ANDREI RIGA a scris:
Ariann a scris:

Poate imi explica si mie cineva ce inseamna raport calitate pret la un vobler ?
Adica daca am un vobler de 80 ron si unul de 8 ron, cu ala de 80 prind 10 avati si cu ala de 8, in aceleasi conditii, prind doar trei, se cheama ca ala ieftin e mai bun, ptr ca raportat la pret, a prins mai mult peste ? Shocked

Un vobler de calitate ma refer la cele care concureaza cu marcile consacrate,gen salmo,rapala,etc si nu are pretul asa exorbitant ca si marcile mentionate.Si faptul ca prinde si peste,e perfect,nu? Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Forumul magazinului online TotalFishing Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2