am prins cel mai urit peste !!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
- utilizator nou
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- utilizator nou
Re: am prins cel mai urit peste !!!!!
Seamana cu randunica de mare,nu credeti?ioanignat scrie:Nici nu stiu sigur daca e peste sau broasca. E drept ca inclina mai mult spre a fi peste dar arata destul de fioros cu toate ca nu-i mai mare de 15 cm.
Eu inca nu m-am dumerit ce ar fi poate avetzi voi o idee...
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2277
C&R Total
S-ar putea sa fie pietrar , de vreo 2-3 ani am vazut acest peste prins si pe Siret , in special la lanseta.
Am prins si eu de vreo 5 ori in special vara pe inserat tot la lanseta la rama. Niciodata nu am retinut pestele i-am dat drumul in apa. Si la ceilalti pescari am vazut ca elibereaza acest peste.
Este cu adevarat cam urat dar trebuie sa tinem cont ca si el este o vietate lasata de Dumnezeu!!
Am prins si eu de vreo 5 ori in special vara pe inserat tot la lanseta la rama. Niciodata nu am retinut pestele i-am dat drumul in apa. Si la ceilalti pescari am vazut ca elibereaza acest peste.
Este cu adevarat cam urat dar trebuie sa tinem cont ca si el este o vietate lasata de Dumnezeu!!
Acela e zglavoaca nu traieste pe Siret. Seamana da nu rasare. Am prins si eu pe Siret teposi tot la rama localnicii ii numesc ciudat am si uitat cum ceva cu c...... Oricum cel din imagine sta mai sus geografic vorbinddan popa scrie:S-ar putea sa fie pietrar , de vreo 2-3 ani am vazut acest peste prins si pe Siret , in special la lanseta.