partidele noastre.....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
asta e idee la modul general,fara referire la persoanele de fata:
pe orice forum te-ai inscrie ca user,trebuie sa-ti stapanesti iesirile hormonale sau de alta natura si trebuie respectat regulamentul acelui forum.
regula numarul unu ar fi limbajul prietenos si civilizat.
pe orice forum te-ai inscrie ca user,trebuie sa-ti stapanesti iesirile hormonale sau de alta natura si trebuie respectat regulamentul acelui forum.
regula numarul unu ar fi limbajul prietenos si civilizat.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
daca ai ceva de reclamat referitor la moderatori,te rog sa o faci pe privat la administratorul acestui forum.
din aceasta clipa topicul se deruleaza la subiect,toate mesajele off-line se vor sterge.
tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului
daca topicul inca mai exista, cateva imagini de la ultimele partide... http://www.youtube.com/watch?v=PGn_Jy5O2ac
sunt doar cateva stiuci modeste, nu va asteptati la monstri.
sunt doar cateva stiuci modeste, nu va asteptati la monstri.
- kuin tauti
- veteran
n-ar fi rau sa mai scada un pic, ca imediat ajung la faliment. nu am zis ca nu mananc peste, dar am o intelegere cu stiucile, prima dintre ele care nu a implinit inca 4 kile dar e mai mare de doua face o excursie cu mine pana acasa. cele care nu indeplinesc conditiile astea raman in balta pana la o noua intalnire. acu sa vina numai d-astea baftoase, ca nu ma supar deloc, mai milta munca pe balta si mai putina acasa (deh, curatatu', gatitu'...) iar mujdeiul imi face rau la stomac seara.