pareri despre lanseta Baracuda Shadow 2.19m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pareri despre lanseta Baracuda Shadow 2.19m
Va salut si in acelasi timp as vrea si eu o parere despre aceasta lanseta , daca o are cineva , daca a folosit-o !!?? M-ar interesa pentru naluci foarte usoare !! Astept raspunsuri si multumesc anticipat !! 

Re: pareri despre lanseta Baracuda Shadow 2.19m
Despre aceasta lanseta e vorba :
Descriere produs
Lanseta Baracuda Shadow este o lanseta pentru spinning ultra usor din carbon HQ 36TC>99% (full carbon), din 2 tronsoane, avand 9 inele T-Sic si maner ergonomic. Poate fi folosita cu micro-voblere si naluci mici.
Caracteristici tehnice:
* Lungime: 2.19 m
* Actiune: A: 1-6g.
* Lungime stransa: 114cm
* Greutate: 103g.
* Tronsoane: 2
* Inele: 9
* Material: carbon HQ 36TC>99%
Descriere produs
Lanseta Baracuda Shadow este o lanseta pentru spinning ultra usor din carbon HQ 36TC>99% (full carbon), din 2 tronsoane, avand 9 inele T-Sic si maner ergonomic. Poate fi folosita cu micro-voblere si naluci mici.
Caracteristici tehnice:
* Lungime: 2.19 m
* Actiune: A: 1-6g.
* Lungime stransa: 114cm
* Greutate: 103g.
* Tronsoane: 2
* Inele: 9
* Material: carbon HQ 36TC>99%
- Fişiere ataşate
-
- 65352897448810768938916-1571212-700_700.jpg (31.94 KiB) Vizualizat de 2921 ori
-
- senior
Nu stiu exact daca asta e, dar am pus mana pe o lanseta Baracuda la targ, in aceeasi gama de greutate, care mi s-a parut incredibila, la banii aia...in jur de 100 lei...mi s-a parut excelenta pentru biban, fiind mai mult fast. Usurica, cu finisaje bune, nu deosebite, zic eu ca e o lanseta pentru un spiningar incepator. Daca o vrei pentru biban, o poti lua fara probleme. Nu cred ca se preteaza pentru clean/avat.
As vrea sa fii sigur daca e vorba despre lanseta asta sau nu , ca pe mine ma intereseaza ceva la un pret scazut , dar sa mearga cu naluci foarte usoare de clean !!
desi nu-i vorba de lanseta asta, eu m-am fript de 2 ori cu Baracuda si am sters-o din dictionar... 

-
- senior
Din pacate, nu pot confirma ca e vorba de asta, la standul Baracuda am pus mana pe vreo 5-6 lansete (cam la toate standurile am pus mana pe lansete, e posibil sa le mai incurc), dar numai una mi s-a parut mai buna de biban....am mentionat ca nu cred ca e buna la clean....cel mai bine te duci la magazin si pui mana pe ea, si daca iti place o iei.
@boistean - eu am 2 lansete de la Baracuda, dupa parerea mea sunt cele mai bune produse Baracuda de pana cum, si sunt mult peste multe produse ale unor firme consacrate, din pacate acestea nu se mai produc, dar crede-ma ca sunt cativa campioni care dau cu una din ele, chiar daca abtibildurile de pe ele sunt sterse...
...e vorba de o lanseta dintr-o bucata, de 1,85 m, cred....
@boistean - eu am 2 lansete de la Baracuda, dupa parerea mea sunt cele mai bune produse Baracuda de pana cum, si sunt mult peste multe produse ale unor firme consacrate, din pacate acestea nu se mai produc, dar crede-ma ca sunt cativa campioni care dau cu una din ele, chiar daca abtibildurile de pe ele sunt sterse...

Sincer , n-am cum sa pun mana pe ea ca am vazut-o la cateva magazine online , de aceea am deschis acest topic , in speranta ca cineva o are in dotare sau a pus mana pe ea !! Cam asta ar fi problema , ca in zona mea gasesti numai chioscuri cu noname-uri , deci n-am pe ce pune mana !! 

Confirm!boistean scrie:desi nu-i vorba de lanseta asta, eu m-am fript de 2 ori cu Baracuda si am sters-o din dictionar...
Eu am achizitionat trei lansete Baracuda Surf pentru Dunare si la doua dintre ele s-a rupt varful! Good bye Baracuda

spinning-addicted!
-
- utilizator constant
Salut 
O are un prieten si am pescuit cu ea
.....lanseta eu zic ca este pentru clean, in nici un caz pentru biban (cu plastice) pentru ca este moale nu ai cum sa intepi cu ea, insa de clean sau biban cu voblere, rotative si oscilante e super buna
..... daca merita sau nu asta nu pot sa iti spun ca nu pescuit foarte des la clean si nu am fost interesat de lansete mai bune
...... eu am Black Bull de 1,8m 1-7 grame care e mai tare decat asta si care in situatii de urgenta mai merge la un biban 
O zi buna si fire intinse

O are un prieten si am pescuit cu ea

O zi buna si fire intinse
Ok si merci de raspuns , ca asta vroiam sa aud ca e moale si ca merge la clean , cu voblere si lingurite rotative foarte usoare !!
Mai astept si alte pareri ale celor care o au in dotare !!
Mai astept si alte pareri ale celor care o au in dotare !!