Chestia asta ne insoteste de cand ne-am ridicat in picioare , insa ii evident ca au aparut transformari .
Si la fel de evident ii ca daca nu prinzi nu esti pescar , chiar daca unele filozofii ghei

Acuma , imi amintesc ca acum 20 de ani dintr-un crap de 7 kile "traiam " 2 ani , de nu 3 , insa acuma in timpuri moderne nu mai ajunge , traim in era vitezei , insa nu numai tehnologice , pentru ca uitam cu mare viteza hiturile si succesele . Ai prins unu de 7 kile luna trecuta , pai ....o fost luna trecuta , azi nu-ti mai tine de "foame".
Ai nevoie de mai mult ca sa-ti mentii statutul in breasla , rezultand din asta o cursa surda si continua , care are drept rezultat mai multe ore pe balta .
Cred ca niciodata lumea nu o pescuit ca acuma , ma refer la cantitatea de timp petrecuta pe mal .
Evident unii o sa zica ca la ei nu-i asa , si chiar unii o sa aiba dreptate , insa pe topicu "wildest thing..." , pan la urma nu o scris nimeni , da toti ar fi vrut sa vada pe altii scriind

Simtiti si voi asa , ca s-o intetit nevoia de succes in pescuit , ma refer in ultimii ani , oricum societatea in directia asta avanseaza , daca nu ai ceva in mana , nu existi , ori statutul social ii ceva se pretinde , si se intampla in toate domeniile !
Credeti ca asta ne impiedica sa savuram pescuitul mai bine ! Pentru ca in momentu in care atingi acel statut la care tinzi , pescuitul devine doar mijlocu ca sa atingi un scop , pozitia in trib !
In fine , din ciclu un nebun arunca o piatra ......