naluca ideala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: naluca ideala
spinnerbait, mai departe la culori gramaje si palete, treaba mea 

-
- veteran
Fara doar si poate!!!...dar fara Salmo Slider (cod. SD12F RR) sau macar RPH-ul, IO,nici la "buda" nu m-as duce
...dara cum la stiuca

p.s. cel putin in Irlanda zic
(sper sa aibe ochi sa vaza si urechi sa auda..cine trebe!!!
)
adica asta :

photo sharing websites

p.s. cel putin in Irlanda zic

adica asta :

photo sharing websites
Dollinger as lua si eu.
In principal cu oscilanta poti acoperi mai multe adancimi.
Dar intrebarea e prea limitativa.
Hai sa complicam un pic: Top water / Shallow / Medium /Deep.
Pot fi si 5
Eu am prins cel mai bine asa:
Top water - Jackall / Illex Mudsucker 110 - absolut exceptional.
Shallow - Smithwick Floating Rattling Rogue , modelul 0-2' In realitate cu ancore Gamakatsu nr. 6 intra pana la 30 CM, In Delta la Iarba - formidabil / Dollinger Gipo
Medium - Linguri - Dolinger Gipo ( si 13 g. alpaca am prins bine) / Roatativa Vibrax Blue fox nr. 4 Fire Tiger (merge la toate dar la FT cel mai bine. Numai nr. 4. ). Voblere - Bomber Flat A, Cotton Cordell CC Shad, Berkley Frenzy -modelul shad care intra pana la 1.5 m.- nu se mai fabrica. Zalt 11 F. Cel mai bun dinte ele Bomberul - are o barbeta care nu ia iarba (se dezgata cu jerck-uri mai puternice)
Deep - Rapala shad rap jointed de 5 cm culoare Hot Perch + twister
Am avut sute - dar astea au prins cel mai bine. Practic poti acoperi tot cu 4-5 naluci.
In principal cu oscilanta poti acoperi mai multe adancimi.
Dar intrebarea e prea limitativa.
Hai sa complicam un pic: Top water / Shallow / Medium /Deep.
Pot fi si 5
Eu am prins cel mai bine asa:
Top water - Jackall / Illex Mudsucker 110 - absolut exceptional.
Shallow - Smithwick Floating Rattling Rogue , modelul 0-2' In realitate cu ancore Gamakatsu nr. 6 intra pana la 30 CM, In Delta la Iarba - formidabil / Dollinger Gipo
Medium - Linguri - Dolinger Gipo ( si 13 g. alpaca am prins bine) / Roatativa Vibrax Blue fox nr. 4 Fire Tiger (merge la toate dar la FT cel mai bine. Numai nr. 4. ). Voblere - Bomber Flat A, Cotton Cordell CC Shad, Berkley Frenzy -modelul shad care intra pana la 1.5 m.- nu se mai fabrica. Zalt 11 F. Cel mai bun dinte ele Bomberul - are o barbeta care nu ia iarba (se dezgata cu jerck-uri mai puternice)
Deep - Rapala shad rap jointed de 5 cm culoare Hot Perch + twister
Am avut sute - dar astea au prins cel mai bine. Practic poti acoperi tot cu 4-5 naluci.
Tica ...Hai ca te fac un Radesti la toamna! Tu cu Slider eu cu Gipo ... Vinul il dau eu ! Tu dai o bere neagra irlandeza!
Ce zici ,am avut urechi ?

Ce zici ,am avut urechi ?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
anul trecut pe apa mica mepss aglia nr 3 ,imi place mai mult decat dam ef.ptr ca e mai usoara si intarzie mai mult evolutia....dar totusi daca doar una si doar una naluca???dolinger 6g(nu stiu daca voi mai gasi mai am doar 2)...anul trecut a fost primul an cand am folosit oscilanta 13g cu antibradis...am avut zile in care am prins 4-5 stiuci cu antibradisul dar si partide in care parea a fi cea mai proasta naluca.cu toate ca am un amic care a prins la slaider binisor anul trecut ,partida o incep cu o oscilanta din obisnuinta si apoi caut in cutie alta naluca
As pleca linistit la o stiuca daca in trusa mea ar fi un singur vobler si anume: Husky Jerk HJ10 S
...se intelege .... Rapala
...se intelege .... Rapala
Do it with passion or not at all !
-
- utilizator constant
Depinde de apa :
-1-sub 1,5 m 100% Salmo Slider
-2-ori ce adancime cu apa curata Dolingen, sau Irlandeza argintie de la RUBLEX EIRA sau copiile lor de la Gipo
-3-iar pt ape murdare unde se pot agata de tripla diferite buruieni rotative (mizeria de pe tripla nu influenteaza miscarea rotativei) sau Dolingen si Irlandeza cu antibradis .
Cu stima
-1-sub 1,5 m 100% Salmo Slider
-2-ori ce adancime cu apa curata Dolingen, sau Irlandeza argintie de la RUBLEX EIRA sau copiile lor de la Gipo
-3-iar pt ape murdare unde se pot agata de tripla diferite buruieni rotative (mizeria de pe tripla nu influenteaza miscarea rotativei) sau Dolingen si Irlandeza cu antibradis .
Cu stima

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
Dolinger,e oscilanta cistigatoare in zona mea,doar ca nu de la gipo.
- George1985
- veteran
Intr-o perioada as fi ales fara ezitare Mepps Lusox in orice varianta, dar in acea perioada era si stiuca,acum...pauza

Shad sau twister galben sau verde fluo cu glitter , cu cap de jig rosu de marimi mai mari de 7cm , are un avantaj , relativ ieftin daca se agata si ramane in ierburi ...