LANSETA STIUCA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
LANSETA STIUCA
Ce lanseta imi recomandati pentru stiuca ?Pescuiesc in general cu rotative si mai rar cu voblere!Acum am un NEXAVE 2.4m actiune10-30 imperecheat cu o mulineta nexave 2500 si un BEAST MASTER 2.1 actiune5-15 imperecheat cu o mulineta EXAGE 1000 .CE PARERE AVETI se preteaza cele doua lansete la rotative de la 5-15g?Astept si alte recomandari!MULTUMESC ANTICIPAT!
scuze am vrut sa spun cit de mari sunt pesti pe care vrei sai prinzi,eu din barca dau si eu cu un beast master de 2.10 actiune 10-30g si am prins stiuca de 4,5kg,somn de 7kg fara sa am probleme dar din barca controlezi altfel pestele.Eu iti recomand sa incerci la stiuca si cu oscilante nu doar cu rotative,nici voblerele si gumele nu sint de aruncat merita la o partida sa incerci cit mai multe naluci si pe urma vezi la care ai rezultate mai bune in ziua respectiva. Iar ca recomandare de lanseta conteaza citi bani vrei sa dai pe ea,
-
- veteran
-
- veteran
O varianta super OK pentru stiuca e Lamiglas Skeet Reese de 7".
E un bat care se preteaza atat pe lingura cat si pe vobler.
Dar, daca esti dispus sa-ti cumperi un bat dintr-o bucata, e o achizitie foarte inspirata ( se incadreaza si in bugetul tau)
E un bat care se preteaza atat pe lingura cat si pe vobler.
Dar, daca esti dispus sa-ti cumperi un bat dintr-o bucata, e o achizitie foarte inspirata ( se incadreaza si in bugetul tau)
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
LANSETA STIUCA
Ce parere ai lamiglasul merge imperecheat cu o mulineta Twin power 4000XT-RB care o am deja?
Re: LANSETA STIUCA
O lanseta de vobler de fibra care arata si bine:
http://www.rapitori.ro/forum/lamiglas-f ... 18634.html
http://www.rapitori.ro/forum/lamiglas-f ... 18634.html
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Am dat deja comanda pentru un Lamiglas Skeet Reese de 7" custom .Multumesc la toti care mi-au dat informatii!
-
- senior
sal
de la cine o iei? sunt interesat si eu de un astfel de bat, paote mai lung si din 2 segmente daca exista. la ce bani iei blank-ul?
merci anticipat pentru raspuns.
fire intinse
de la cine o iei? sunt interesat si eu de un astfel de bat, paote mai lung si din 2 segmente daca exista. la ce bani iei blank-ul?
merci anticipat pentru raspuns.
fire intinse
Nexam, nu gasesti...Seeker mai are blank din 2, dar pentru prezentari mai finescovici...