Jacheta termica de camuflaj Real Tree Mossy Oak -XL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Jacheta termica de camuflaj Real Tree Mossy Oak -XL
De vanzare o jacheta de camuflaj real tree adusa din Suedia de la firma Blue Wear (firma care produce haine pentru protectia muncii)....este purtata de vreo 2-3ori maxim. Materialul este termic, un fel de neopren subtire dar care respira. Interiorul este fleece foarte dens. Are gluga termica.
Pret: 100ron
Cosmin
0726663451
Poze aici: http://imgur.com/a/ll0gU
Pret: 100ron
Cosmin
0726663451
Poze aici: http://imgur.com/a/ll0gU
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Re: Jacheta termica de camuflaj Real Tree Mossy Oak -XL
Adaug si o poza cu spatele gecii...

"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Anunt momentan valabil....cei care s-au aratat interesati va rog raspundeti ferm sa stiu daca o rezerv sau nu.
Jacheta este rezervata.
Jacheta vanduta....se poate inchide!
Salut,
Te rog sa imi dai public numarul de identificare al trimiterii postale cu care ai trimis geaca si caciula(pentru asta ne-am inteles pe privat).
Nu voiam sa iti scriu public dar la telefon nu mi-ai raspuns.
Te-am sunat vineri si ti-am zis ca nu mi-a ajuns pachetul,astazi am fost din nou si nimic...
Este pierdere de timp sa merg de doua ori pentru acelasi lucru si sa nu gasesc pachetul.
Datele pe care ti le-am dat sunt bune,aceleasi date le-am dat altcuiva din Piatra Neamt( sau Suceava nu mai retin) si de la el mi-a ajuns.
Astept de la tine rezolvarea,daca nu verifici unde se afla pachetul,asta in caz ca l-ai pus,anunta-ma sa iti dau contul sa imi trimiti inapoi cei 110 lei.
O zi buna,sper sa o ai mai buna ca a mea!!!
Te rog sa imi dai public numarul de identificare al trimiterii postale cu care ai trimis geaca si caciula(pentru asta ne-am inteles pe privat).
Nu voiam sa iti scriu public dar la telefon nu mi-ai raspuns.
Te-am sunat vineri si ti-am zis ca nu mi-a ajuns pachetul,astazi am fost din nou si nimic...
Este pierdere de timp sa merg de doua ori pentru acelasi lucru si sa nu gasesc pachetul.
Datele pe care ti le-am dat sunt bune,aceleasi date le-am dat altcuiva din Piatra Neamt( sau Suceava nu mai retin) si de la el mi-a ajuns.
Astept de la tine rezolvarea,daca nu verifici unde se afla pachetul,asta in caz ca l-ai pus,anunta-ma sa iti dau contul sa imi trimiti inapoi cei 110 lei.
O zi buna,sper sa o ai mai buna ca a mea!!!
Fir intins!
Salut te-am tot sunat, dar aveai telefonul inchis. M-au sunat cei de la posta ca mi-au venit 2 colete inapoi....al tau si inca unul. Facusem greseala sa lipesc si pe fata si pe verso adresele de expeditie, dar din intamplare am pus o adresa pe o parte si adresa celuilalt pe cealalta parte. Drept urmare nu stiau unde sa le livreze. Azi am trecut din nou pe la posta si am remediat greseala, deci in 2-3 zile iti va ajunge coletul cu siguranta. Scuze pentru intarziere.
Da,telefonul meu astazi mi-a facut numai figuri,m-am trezit cu el inchis de vreo doua ori,este posibil sa ma fi sunat atunci.
Ok,astept inca o perioada de cateva zile,sper sa ajunga de data asta.
O zi buna!
Ok,astept inca o perioada de cateva zile,sper sa ajunga de data asta.
O zi buna!
Fir intins!
Cand m-ai sunat tu de dimineata eram la posta si uitasem telefonul in masina. Pe joi ar trebui sa ajunga. Scuze inca o data pentru situatia creata.
Si eu tot de la posta te sunam 
In fine...daca se rezolva e totul ok,asta e,se mai intampla.

In fine...daca se rezolva e totul ok,asta e,se mai intampla.
Fir intins!