IOR, Tineretului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: IOR, Tineretului
Cu voia voastra lista participantilor capata contur si pana acum avem 4 confirmari, asteptam si altele :
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul (speram sa nu aiba alt program
)
5. ... _
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul (speram sa nu aiba alt program

5. ... _
Suntem din ce in ce mai multi , momentan 5 dar hotarati , lista ramane deschisa :
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
6. ... ?
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
6. ... ?
Nu era necesar sa ma treci pe "lista" fara o confirmare certa.
Acuma noah, imi joaca-n minte tot felul de "naluci" si ma gandeam sa-mi "corup" un bun prieten de catzarari pentru sharja asta...
Ar fi a doua experienta din cariera legata de spinning, prima pe Dunare, iar acum poate prinde si-o apa limpede sa vada "lucratura".
...ii propun mai pe'nserat, la cabana...

Acuma noah, imi joaca-n minte tot felul de "naluci" si ma gandeam sa-mi "corup" un bun prieten de catzarari pentru sharja asta...
Ar fi a doua experienta din cariera legata de spinning, prima pe Dunare, iar acum poate prinde si-o apa limpede sa vada "lucratura".

...ii propun mai pe'nserat, la cabana...

Chiar, D'ali, buna idee!
Aloo, Predatek, nu ai vrea sa iti vezi
"copilasul" din 4 tronsoane?
Cam rapida pt stiuca dar...
Ps: eu vin cu bicla, poate va fi vreme
de bere!
Aloo, Predatek, nu ai vrea sa iti vezi
"copilasul" din 4 tronsoane?
Cam rapida pt stiuca dar...
Ps: eu vin cu bicla, poate va fi vreme
de bere!
RX6 & Daiwa SS owner!
D_ali
Daca nu te-as fi trecut pe lista ai fi zis ca te trec cu vederea si iar nu era bine ... Astept de la tine o confirmare finala privind participarea , functie de care ramai pe lista sau cu voia ta te voi mazili
Daca nu te-as fi trecut pe lista ai fi zis ca te trec cu vederea si iar nu era bine ... Astept de la tine o confirmare finala privind participarea , functie de care ramai pe lista sau cu voia ta te voi mazili

Ash, stai linistit nu-s asha protocolar, cu liste si-alte cele...
Apreciez, oricum!

Apreciez, oricum!

Asadar, duminica 23 Septembrie 2012 la garla din Parcul Tineretului (de langa Sala Polivalenta) incepand cu orele 6.45 AM vor fi prezenti spre a-si incrucisa sportiv lansetele intru victorie, urmatorii combatanti:
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
.
.
.
.
* Lista nu e finala, ramane in continuare deschisa doritorilor indiferent de sex, varsta sau religie.
• Puncteaza stiuca de min. 40 cm (fete si baieti)
• Se vor folosi exclusiv naluci artificiale omologate rar
• Nu se accepta combinatiile, matrapazlacurile si alte vicii de procedura, se lucreaza cinstit, cu mainile curate si numai la vedere. Cei banuiti ca umbla cu lucruri murdare vor fi sanctionati cu asprime si facuti de ras in fata colectivului.
• „Concursul”, respectiv intalnirea tovaraseasca se va desfasura intre orele 7:00 – 13:00.
• La cererea expresa a participantilor concursul se va putea prelungi max. pana la orele 20:00
• Tot la cererea telespectatorilor implicati, la finalul consfatuirii, respectiv la finele etapei se vor putea consuma in cantitati moderate bauturi de sezon spre refacerea indicelui glicemic.
1. Feugen
2. Vegas_75
3. Ghenadie
4. Fanelul
5. D_ali
.
.
.
.
* Lista nu e finala, ramane in continuare deschisa doritorilor indiferent de sex, varsta sau religie.
• Puncteaza stiuca de min. 40 cm (fete si baieti)
• Se vor folosi exclusiv naluci artificiale omologate rar
• Nu se accepta combinatiile, matrapazlacurile si alte vicii de procedura, se lucreaza cinstit, cu mainile curate si numai la vedere. Cei banuiti ca umbla cu lucruri murdare vor fi sanctionati cu asprime si facuti de ras in fata colectivului.
• „Concursul”, respectiv intalnirea tovaraseasca se va desfasura intre orele 7:00 – 13:00.
• La cererea expresa a participantilor concursul se va putea prelungi max. pana la orele 20:00
• Tot la cererea telespectatorilor implicati, la finalul consfatuirii, respectiv la finele etapei se vor putea consuma in cantitati moderate bauturi de sezon spre refacerea indicelui glicemic.
Daca nu apare vreo 'nesarata', vin cu placere.
cat e taxa? ne lasa si pe noi moka?
cat e taxa? ne lasa si pe noi moka?

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

...mda, puncteaza minim 40 cu guler...