gigi stefan ne-a vandut!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vanatoruldepesti
veteran
veteran

gigi stefan ne-a vandut!

Mesaj de vanatoruldepesti » 12 Iul 2006, 09:36

Asa-zisul prieten al pescarilor, gigi stefan - presedinte ANPA, cel ce se jura ca va apara pescarii si ca va lupta impotriva pescuitului industria a semnat cu mana lui contractele de pescuit industrial. Am in fata un astfel de contract eliberat pentru mai multe baraje din judetul Valcea asociatiei de "pescari profesionisti 21 septembrie". In posesia unui astfel de contract se afla si o asociatie compusa din rudari, tot din Valcea, rudari care anul trecut au fost prinsi la braconaj de sute de ori!!! Aceste asociatii "profesioniste" nu au avizul Hidroconstructie pentru acces la apa, nu au avizul Apelor Romane, nu au autorizatie de mediu, nici nu au soliciatat de o luna de zile de cand strecoara ostentativ ziua in amiaza mare intreg raul Olt si nimeni nu ii verifica cat si ce fel de peste prind cu plasele, dar pe gici stefan l-a durut in *** de cei ce practica pescuitul sportiv/recreativ. in acesta cardasie este bagat si ministrul Flutur si ruda sa presedintele CNAFP, un anume popescu. gigi stefan le-a spus acestor braconieri ca le-ar fi dat dreptul depescuit industrial pe toate barajele din udetul valcea daca ar fi avut mai multi membri cotizanti, asa nu le-a dat decat pentru jumatate din barajele din Valcea.
P.S. Imi pare foarte rau ca nu am un scanner sa pot sa va arat contractul cu semnatura lui gigi stefan :evil:
pentru cei din Cluj: daca puteti ajunge in audienta la Horea Uioreanu-deputat PNL de Cluj, sugerati-i sa inainteze in Parlament un proiect de lege care sa interzica asociatiilor de pescari profesionisti sa coopteze membri din randurile celor ce s-au facut vinovati de comiterea infractiunilor de braconaj piscicol.

ccc
junior
junior

Mesaj de ccc » 12 Iul 2006, 09:48

:cry:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Iul 2006, 10:48

asta e cel mai mare kkt pe care lam auzit, sa braconeze industrial si legal pe raul meu de suflet Oltul :evil: auzi "asociatie de pescari sportivi 21" sau cum masa ii zicea, ce asociatie sportiva e aia, is nervos la culme sa citesc astfel de randuri. In primu rand ca aia o sa dea la greu cu plasa si nu o sa tina cont de cantitate, si daca dau zilnic nu mai e nimic de zis, apoi o sasi aduca toate rubedeniile inscrise sau nu in asociatiile lor de kkt. mai e si treaba de nivel inalt, imi pun un fir de 2 si dau la ancora in plasele lor, mai chem si trei pretini si le tragem afara si le dau foc la plase, si daca comenteaza le zic "fac ce vreau cu pestele care lam prins".
Auzi treaba de minister, e ca si cum il pui pe unu ministru al ecologiei mediului si el vine si se caca in mijlocul drumului.
Sa ma scuze domnu Danr dar cuvintele folosite sunt oricum mult prea mici si nesemnificative pentru a releva starea mea de spirit.
Saracu Oltul meu :evil:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Iul 2006, 11:08

Vanatorule, o scrisoare/email direct catre cabinetul primului ministru, poate? desi sunt sanse mici sa o bage in seama, macar e ceva! :!: :idea:
uite, tu o poti redacta si, cu ajutorul lui danr poate facem un poll sau ceva ca s-o semnam toti.

mama lor de snapani! :evil: :evil: pe prut, exact aceeasi situatie!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Iul 2006, 11:09

HUO gigi!

Propun, ca in semn de protest "Gigi" sa se scrie de acum incolo "gigi".

Si mai propun impamantenirea de expresii de genul: "te uiti ca gigi la poarta noua" "esti cam gigi", "la faza asta te-ai cam umplut de gigi" sau "fiu de gigi ce esti!".

Parerea mea, cum ar spune si nea Vacaroiu, un fel de gigi si el, dar oarecum inofensiv!

Moarte tradatorilor de neam si patrie!

Apropos, va cheam pe careva gigi?
near the beer

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Iul 2006, 11:11

Rezolv eu daca scaneaza vanatorul contractul si mi-l trimite. O sa-l usture pe asa-zisul prieten al pescarilor :evil:.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Iul 2006, 11:19

http://www.gov.ro/legaturi/mail-premier.php

cam asa ceva:
Imagine

totusi, cred ca merge mai bine o hartie scrisa. si mai cred ca asociatiile de pescuit recreativ sportiv pot face si ele ceva. Un memoriu din partea FIECAREI asociatii catre guvern!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Iul 2006, 11:22

gigi sau jiji.....pentru a-i da o nota de imbecilism mioritic .

cum .......mea pescuit industrial pe OLT ??????????????????????
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Iul 2006, 11:22

Leba, premierul nu citeste decat mailurile si corespondenta selectate de colaboratori. Nici n-ar avea cum sa procedeze altfel, primeste zilnic mii de scrisori. Nu-ti face prea multe iluzii cu privire la sansele ca o scrisoare de genul asta sa ajunga pe masa lui Tariceanu.
Cu lacrimi Bastus!

danubiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de danubiu » 12 Iul 2006, 11:56

JAF PSEUDOLEGALIZAT PE OLT
ANPA si CNAFP prima prin atribuirea dreptului la pescuit in scop comercial (autorizare si licentiere) si secunda prin acordarea accesului la resursa (eliberarea permiselor de pescuit in scop comercial) faciliteaza exploatarea resursei haotic periclitindu-i existenta si perturbind pescuitul recreativ sportiv.
Atitudinea celor doua structuri este defectuoasa si paguboasa din cauza urmatoarelor deficiente:
-nu s-au efectuat studii de specialitate cerute de lege prin care sa se evidentieze pe specii resursa cantitativ si calitativ
-in autorizatie nu este inscrisa cota alocata pe specii generind un pescuit haotic ce aduce atingere protectiei conservarii si integritatii resursei afectind echilibrul ecologic
-asociatia de pescari profesionisti 21 septembrie este falsa. CUI-ul inscris R 17315917 este al societatii CRI-SIR TOUR TULCEA asociatia 21 sept. are CUI-ul R 18496935
-asociatia nu are centru de prima vinzare si puncte de descarcare arondate si autorizate SV conform Normei SVSA din 23dec 2004 si OG42/2004
-asociatia vinde pestele ilicit si in conditii demne de luat in seama de DSVSA OPC Garda Financiara etc.ambulant prin parcari sau la colturi de strada fara CSV de certificare si fara receptie aviz sau alte documente legale Transportul se face cu o duba neautorizata SV. Fondurile financiare incasate au destinatie privata desi pestele este o resursa ce apartine domeniului public al statului
-asociatia nu are capacitatea si dotarile necesare desfasurarii unei activitati legale. Setcile sunt monofilament cele din ata nu sunt marcate si nu toate barcile folosite au marcaj exterior si nu sunt licentiate
-ANPA si CNAFP a pus la dispozitia celor 26 pescari profesionisti un luciu de apa de mii de hectare in detrimental a peste 3000 de pescari vilceni
-notele de control intocmite de Inspectia Piscicola care cuprind deficientele mentionate sunt ignorate de ANPA
-institutiile abilitate sa ia masuri reactioneaza greoi lasind aceasta activitate la voia intimplarii desi este vorba de periclitarea domeniului public afectarea ecosistemului acvatic si neasigurarea sanatatii consumatorilor
Apreciez reactia operativa a celor ce le pasa de resursa FELICITARI!

Scrie răspuns