FNSPR- teapa pescarilor din romania

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

FNSPR- teapa pescarilor din romania

Mesaj de pescuitorul » 24 Oct 2008, 18:53

astia care canta prohodul altora si care au planurile de management respinse pe banda rulanta si care spun ca anpa este buna de plata stiti ce au pregatit?

bomba: au cerut la anpa sa fie recunoscuti ca singurii reprezentanti ai pescarilor din romania.

deci : ori sunt ....... ori mint si dezinformeaza pescarii pe unde ii prind,

deci inca o gogoasa rasuflata a lor.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 25 Oct 2008, 17:34

Si care este raspunsul de la ANPA :?: :?: :?: :?:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Oct 2008, 23:19

sa il comunice federatia lu peste prajit.daca faceti parte cu siguranta stiti sau vi sa comunicat .sau deja poate considera ca nu mai trebuie sa va intrebe daca da sau ba.

cam rusinica cu ce umblati.peste tot ii blamati in fata oamenilor si apoi mergeti sa va recunoasca ca de nu pierdeti ciolanul, sau mai grav, stiti voi diferenta dintre cele doua acte depuse.
stimabililor daca sunteti transpareti postati documentul pe site-ul vostru sau pe forum sa vada pescarii "aia multi" pe care ii reprezentati ce activitate aveti.sa nu le luati banii degeaba.

daca permisele sunt doar cartonase fara valoare atunci asoc. eco pescar membra in federatia voastra si sprijinita de ce a achizitionat permise si le-a dat membrilor pescari???? nu cumva sa acopere banii dati pe rame si chenti?????? :D :D :D rusinica.

apropo sa stii ca prin partile locului s-au cam saturat pescarii sa bea apa cu carnetul rosu :D de membru pescar .am auzit ca asociatia lor membra intr-o federatie anonima gestioneaza apa printr-un protocol care e incheiat intre o institutie si nu stiu ce federatie (parca prabusirea lignitul rosu) care atentie :!: :!: :!: are doua date diferite in care a fost semnat si incheiat.

rusinica sau ......striga hotul

voi sunteti ca in bancul cu tiganul la furat si sasu,, si-l prinde sasu si tiganu :' hot sasu ma, hot"

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Oct 2008, 09:12

Ca sa nu mori de grija FNPSR, afla ca asociatiile noastre nu si-au ridicat Deciziile, aceste fiind emise ilegal, prin suspendarea ordinului de catre AGVPS. Mai mult pentru magariile facute de gigi stefan prin transmiterea acestora catre filiale, (UNDE AJVPS SIBIU DECLARA SUS SI TARE CA NOI AM COPIAT PLANUL DE MANAGEMENT DUPA EI, IN CONDITIILE IN CARE AM FOST PRIMII CARE L-AM DEPUS :D ) corpul de control al MADR va face un raport cu ce a constatat desi marele sef SElaru nu a vrut sa vina sa-si sutina reclamatiile. Sa asteptam un pic;poate o sa vedeti ceva interesant

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Oct 2008, 18:42

apsalba,de mult asteptam!Dar cum e cu procesele pierdute cu AGVPS-ul in care exista o hitarire definitiva????

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Oct 2008, 20:59

Ca sa nu mori de grija FNPSR, afla ca asociatiile noastre nu si-au ridicat Deciziile
erati chiar penibili sa va ridicati o decizie negativa, si ca sa mori de grija mea deciziile au fost trimise fiecaruia , dar probabil ca vasi lache nu era in bucatarie sa primeasca scrisoarea.
UNDE AJVPS SIBIU DECLARA SUS SI TARE CA NOI AM COPIAT PLANUL DE MANAGEMENT DUPA EI
niciodata nu a sustinut nimeni ca l-ati copiat pe cel al ajvps sibiu, ci numai ca toata federatia a fost cu acelasi plan(facut la xerox) si cred ca e o diferenta dar ce sa vezi tu ca ai lampasul stins.
crezi ca era cineva nebun sa va dea planul???? pai milioanele alea cum le justificati voi????
apropo daca vreti sa va ocupati de pescuit si nu de grija altuia ca stii cine moare, vezi ca jumatate din apele judetului nu sunt cerute de nimeni.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Oct 2008, 07:37

nucus scrie:apsalba,de mult asteptam!Dar cum e cu procesele pierdute cu AGVPS-ul in care exista o hitarire definitiva????
Procesul pentru demascarea AGVPSR are termen pe 11 noiembrie, fond, pana acum judecandu-se cele 9 exceptii invocate de mama mare (respinse rand pe rand). O sa vedem la fond ce vor zice in fata documentelor.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 07:45

nucus te intreaba de un proces, matale raspunzi de altul! E cineva care nu s-a obisnuit?? :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Oct 2008, 07:51

MihaiV scrie:nucus te intreaba de un proces, matale raspunzi de altul! E cineva care nu s-a obisnuit?? :lol:
Un proces se termina odata cu epuizarea cailor de atac. Daca un proces se termina printr-o execeptie (lipsa de interes??? intr-un jaf public) nu inseamna ca s-a terminat. Sper sa se termine acum cu o solutie legala. Dar apropo, nu te intereseaza subiectul sau te intereseaza doar persoana mea? Sa aiba legatura doar cu faptul ca fratele tau Bogdan Vasilescu este membru in conducerea AGVPSR? :oops: :oops: :oops:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 27 Oct 2008, 08:43

Un proces se termina odata cu epuizarea cailor de atac
eu nu stiu de ce nu te ocupi de asta ca vad ca iti place si sa lasi pescuitul in seama altora care se pricep.

eu iti spun pentru ultima oara : nu mai muri tu de grija altuia ,ca , cu cat te straduiesti mai mult cu atat esti mai mare

hai ca deja iar te-am bagat in seama putin si te urci ca ......... in varful capului.

o sa te astept la cotitura cu alte manevre gen tie.
ps: oricum te stiu deja oamenii de pe site cate parale faci

Scrie răspuns