...ma, vezi ca forumul iti face rau, de ce insisti?!...ranga scrie:Gigi ,ai fost cu joarda de fly la stiuci ? Il intrebai pe Adelin daca te lasa sa pui poze cu stiuci la fly, mai tii minte ? sau iar tre' sa ma pregatesc pentru o poezie ?
"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Nu mai bag, ca vad ca te-ai suparat si nu vrei sa arati o amarata de poza.. sau nu ai si ai zis la deruta ?
Nu mai stiu in ce topic spuneai ca esti scarbit cand vezi la Dunare pescarii cu "padurea" de lansete intinse. Tocmai mi-am adus aminte cum ti-au confiscat betele pe Ghioroc pentru ca aveai intinse mai mult decat prevede legea.
Nu ne povesteti si noua ?
Bine, nu mai zic de faptul ca tie ti-e scarba de un lucru pe care tocmai tu il faci, dar ma rog...trecem peste.
Hai ca mai am putin si plec la peste si trebuie sa-mi incarc bateriile cu ras.
Nu mai stiu in ce topic spuneai ca esti scarbit cand vezi la Dunare pescarii cu "padurea" de lansete intinse. Tocmai mi-am adus aminte cum ti-au confiscat betele pe Ghioroc pentru ca aveai intinse mai mult decat prevede legea.
Nu ne povesteti si noua ?
Bine, nu mai zic de faptul ca tie ti-e scarba de un lucru pe care tocmai tu il faci, dar ma rog...trecem peste.
Hai ca mai am putin si plec la peste si trebuie sa-mi incarc bateriile cu ras.
p'asta n-am prins'o.Adelin scrie: ...ma, vezi ca forumul iti face rau, de ce insisti?!...
...bea 2 galeti cu apa cand te culci.
WSB CLUB
WSB CLUB
n-ai deloc inspiratie azi.
inainte parca'ti ieseau mai bine..

inainte parca'ti ieseau mai bine..
De ce nu-i dai voie lui Gigi sa puna pozele cu mertanele, pardon, metranele?semlecangheorghe scrie:Adeline,pot sa pun pozele cu metranele alea prinse cu Scierra??
Ce zici??Pot sa zic de ...fly??
...sti de ce?!
WSB CLUB
WSB CLUB
doar atat?
cmooon..... unu repeta bancuri , unu apreciaza poezii si unu ingana "de aia" si "ba tu" ....... si voi ziceati de muzcari ca e suflete sensibile .......

cmooon..... unu repeta bancuri , unu apreciaza poezii si unu ingana "de aia" si "ba tu" ....... si voi ziceati de muzcari ca e suflete sensibile .......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
lasa-l ma, n'o fi avut glume in program azi...
sau a inceput sa-i creasca parul pe piept.
sau a inceput sa-i creasca parul pe piept.
Ce asteptari mai ai de la topic, cand flyerii s-au refugiat ca potarnichile in in discutii colaterale ?
S-au consumat zeci de pagini de cand nu am mai vazut vreun argument pro fly.
Pentru mine e clar ca e un stil pentru cei care vor sa fie mai... altfel. Diferiti de majoritate. Pentru cei mai sensibili, mai poetici, mai romantici, mai cu peisajele, cu natura, pentru care un peste nu e bai ca e mic, important e sa fie frumos, mai un zoom, mai un macro pe musca, atmosfera, mirosuri, observare, atentie pentru detalii, o musca aterizand pe apa, o eclozare, ginirea a ce muste mananca el zilele astea, imitatii dupa natura... FLY !!!
E fain.
Dar totusi prefer pescuitul !
S-au consumat zeci de pagini de cand nu am mai vazut vreun argument pro fly.
Pentru mine e clar ca e un stil pentru cei care vor sa fie mai... altfel. Diferiti de majoritate. Pentru cei mai sensibili, mai poetici, mai romantici, mai cu peisajele, cu natura, pentru care un peste nu e bai ca e mic, important e sa fie frumos, mai un zoom, mai un macro pe musca, atmosfera, mirosuri, observare, atentie pentru detalii, o musca aterizand pe apa, o eclozare, ginirea a ce muste mananca el zilele astea, imitatii dupa natura... FLY !!!
E fain.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
De aici si pana la intrebarea dezarmant de naiva " De ce ataca pestele voblerul ?", nu mai e decat un pas.
Da domn'e, de ce ataca ?
Voblerul nu seamana a ganganie, vibreaza mult mai agresiv decat orice creatura acvatica, e nenatural, are de multe ori culori de-a dreptul prostesti... Si totusi pestele il ataca. De ce, nenea, de ce ?
Raspunsul e acelasi ca si la intrebarea "Bei vin cu cola ?": CARTI !!!
Da domn'e, de ce ataca ?
Voblerul nu seamana a ganganie, vibreaza mult mai agresiv decat orice creatura acvatica, e nenatural, are de multe ori culori de-a dreptul prostesti... Si totusi pestele il ataca. De ce, nenea, de ce ?
Raspunsul e acelasi ca si la intrebarea "Bei vin cu cola ?": CARTI !!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani