Fishing & Hunting Expo 2018 - 22-25 martie
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Fishing & Hunting Expo 2018 - 22-25 martie
cristi(goodmans)s-a mai discutat problema autenticitatii gumelor Relax.au fost prezentate dovezi clare celor de la Relax a unor sortimente fake de la noi si/sau alte tari est-europene.probabil sunt produse(o parte)in Polonia,altele(cea mai mare parte in China)...de fapt se observa si pe ele,nu trebuie sa fi expert in ati da seama de provenienta...
Cred ca se "fac" chiar la noi.Pe piata noastra se invarte o cantitate foarte mare de plastizoladrian99 scrie:cristi(goodmans)s-a mai discutat problema autenticitatii gumelor Relax.au fost prezentate dovezi clare celor de la Relax a unor sortimente fake de la noi si/sau alte tari est-europene.probabil sunt produse(o parte)in Polonia,altele(cea mai mare parte in China)...de fapt se observa si pe ele,nu trebuie sa fi expert in ati da seama de provenienta...
Cine a fost azi la targ ne poate prezenta o parere macar sa stim dak are rost sa mergem?
- wilddanube
- veteran
Cred ca vremea de afara tocmai a redus numarul vizitatorilor la jumatate
e adevarat ce spui Cristi, insa ....anul trecut a fost mai bine. Poate la anul la fel...wilddanube scrie:Intotdeauna are rost.
Cred ca este normal sa ne dorim o evolutie in directia dorita. Am fost surprins de cat de subtire e miscarea anul acesta. Nu e o critica, ci doar o constatare personala.
Mai avem de invatat la capitolul targuri si reduceri in general noi romanii si nu numai in pescuit....din pacate.