De ce tac APCR si APR ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De ce tac APCR si APR ?
Initiez acest topic, pentru ca doua mari asociatii de drept privat (APCR si APR), care si-au castigat un bun renume in randul pescarilor sportivi din tara, au fost "acaparate" /"inregimentate" de catre AGVPS.
Dupa cate am auzit, in urma unor sedintze de lucru comune, APCR a primit dreptul de a organiza Campionatul National de Pescuit la Crap, iar APR pe cel de Spinning, in colaborare cu AGVPS.
Sunt putzin shocat si vreau sa va intreb daca asta este calea cea buna de urmat ? Avem si noi o asociatzie de drept privat - ce-i drept... cam mica (266 membrii), ne luptam de 2 ani sa ne castigam dreptul la existenta, dar suntem constienti ca singuri nu vom razbi !
In mod normal, asociatiile trebuie sa fie afiliate unei federatii. Asa este peste tot in lume. Dupa 2 ani de zbateri si cautari si luand in considerare revenirea in forta (ajutat de scena politica, culmea ... din opozitie!) a AGVPS-ului, incep sa-mi pun intrebarea : - Noi cu cine "votam" ?
Dupa cate am auzit, in urma unor sedintze de lucru comune, APCR a primit dreptul de a organiza Campionatul National de Pescuit la Crap, iar APR pe cel de Spinning, in colaborare cu AGVPS.
Sunt putzin shocat si vreau sa va intreb daca asta este calea cea buna de urmat ? Avem si noi o asociatzie de drept privat - ce-i drept... cam mica (266 membrii), ne luptam de 2 ani sa ne castigam dreptul la existenta, dar suntem constienti ca singuri nu vom razbi !
In mod normal, asociatiile trebuie sa fie afiliate unei federatii. Asa este peste tot in lume. Dupa 2 ani de zbateri si cautari si luand in considerare revenirea in forta (ajutat de scena politica, culmea ... din opozitie!) a AGVPS-ului, incep sa-mi pun intrebarea : - Noi cu cine "votam" ?
pityu
ma dezamagesti total si amarnic
detii o informatie total eronata
APR nu se afla in postura descrisa de tine
ma asteptam sa ma contactezi si pe mine , ca presdinte al acestei asociatii sau ca amic cu care ai avut ocazia nu o data sa schimbi pareri si idei sa vezi unde-i adevarul
te rog public sa ne faci si noua cunoscut de unde si cine ti-a dat aceasta informatie ?
repet si sunt convins ca macar in virtutea unor discutii purtate , vei intelege si vei crede ce-ti spun esti in eroare
astept rapunsul tau
ma dezamagesti total si amarnic
detii o informatie total eronata
APR nu se afla in postura descrisa de tine
ma asteptam sa ma contactezi si pe mine , ca presdinte al acestei asociatii sau ca amic cu care ai avut ocazia nu o data sa schimbi pareri si idei sa vezi unde-i adevarul
te rog public sa ne faci si noua cunoscut de unde si cine ti-a dat aceasta informatie ?
repet si sunt convins ca macar in virtutea unor discutii purtate , vei intelege si vei crede ce-ti spun esti in eroare
astept rapunsul tau
De ce tac APCR si APR ?
Ovidiu!
Impreuna cu Stefan Dinu ati initiat un topic despre o Federatie de Cluburi, in care eu la inceput chiar am crezut si am venit cu cateva intrebari constructive, in sensul ca aveam de gand sa ne alaturam si noi acestei idei de Federatie de Cluburi Sportive. Apoi am vazut ca ati abandonat topicul, initial mutandu-l pe un alt domeniu, apoi abandon total.
Am citit tot aici (dar nu mai stiu pe care topic) si parca chiar si in Rev. AVP, ca ati avut o sedinta mare impreuna cu cei de la AGVPS, la Rasinari (satul natal al lui O. Goga) si ca vi s-a dat dreptul sa organizati Campionatul National de Spinning cu toate drepturile FIPS-CIPS de a participa mai departe la Campionatele Europene si Mondiale sub aripa AGVPS, singura recunoscuta si afiliata momentan din tara noastra.
Imi cer scuze daca te deranjeaza faptul ca am initiat acest topic, doream doar sa dezbatem putin problema cu toti pescarii din tara, pentru ca asa este corect si bine, sa stie fiecare tot ce se intampla in pescuitul sportiv la nivel national. Daca nu este adevarat, nici o problema! Poti sa dai o dezmintire si ma simt si eu mai usurat. Cum am putin timp, voi incerca sa caut sursele de unde am luat informatia, dar pana atunci, tu ai putea sa ne luminezi daca este sau nu adevarata stirea.
Iti jur ca nu am supt-o din deget
Cert e ca prea ati disparut de pe forum si tu si Dinu Stefan si nu mai stiu ce sa mai cred! Te rog nu te supara pe mine, ca nu am nici o intentie sa va discreditez in fata pescarilor de pe forum. Pur si simplu am ramas si eu stupefiat la citirea acestei stiri si mi-am zis ca nu se poate. Daca ati facut voi pasul asta inseamna ca e de rau si m-ati cam pus pe ganduri, fiindca si noi ne luptam de ceva vreme fara prea mari rezultate. Nu stiu daca mai are rost sau nu ?!
Impreuna cu Stefan Dinu ati initiat un topic despre o Federatie de Cluburi, in care eu la inceput chiar am crezut si am venit cu cateva intrebari constructive, in sensul ca aveam de gand sa ne alaturam si noi acestei idei de Federatie de Cluburi Sportive. Apoi am vazut ca ati abandonat topicul, initial mutandu-l pe un alt domeniu, apoi abandon total.
Am citit tot aici (dar nu mai stiu pe care topic) si parca chiar si in Rev. AVP, ca ati avut o sedinta mare impreuna cu cei de la AGVPS, la Rasinari (satul natal al lui O. Goga) si ca vi s-a dat dreptul sa organizati Campionatul National de Spinning cu toate drepturile FIPS-CIPS de a participa mai departe la Campionatele Europene si Mondiale sub aripa AGVPS, singura recunoscuta si afiliata momentan din tara noastra.
Imi cer scuze daca te deranjeaza faptul ca am initiat acest topic, doream doar sa dezbatem putin problema cu toti pescarii din tara, pentru ca asa este corect si bine, sa stie fiecare tot ce se intampla in pescuitul sportiv la nivel national. Daca nu este adevarat, nici o problema! Poti sa dai o dezmintire si ma simt si eu mai usurat. Cum am putin timp, voi incerca sa caut sursele de unde am luat informatia, dar pana atunci, tu ai putea sa ne luminezi daca este sau nu adevarata stirea.
Iti jur ca nu am supt-o din deget

Cert e ca prea ati disparut de pe forum si tu si Dinu Stefan si nu mai stiu ce sa mai cred! Te rog nu te supara pe mine, ca nu am nici o intentie sa va discreditez in fata pescarilor de pe forum. Pur si simplu am ramas si eu stupefiat la citirea acestei stiri si mi-am zis ca nu se poate. Daca ati facut voi pasul asta inseamna ca e de rau si m-ati cam pus pe ganduri, fiindca si noi ne luptam de ceva vreme fara prea mari rezultate. Nu stiu daca mai are rost sau nu ?!
Re: De ce tac APCR si APR ?
Pityu, inca odata:pityu scrie:.
Am citit tot aici (dar nu mai stiu pe care topic) si parca chiar si in Rev. AVP, ca ati avut o sedinta mare impreuna cu cei de la AGVPS, la Rasinari
astfel de afirmatii gratuite, cum e cea de mai sus, afecteaza negativ pe cei la care te referi. Nu inteleg de ce insisti sa arunci cu noroi in cineva care nu ti-a facut nimic. Ti-am spus si eu si Ovidiu ca gresesti si ca nu esti bine informat si continui sa vii cu astfel de afirmatii.
Nu ai citit nicaieri asa ceva!!!!
Scuza cu nu mai stiu pe care topic nu tine. Arata-ne topicul! Dar iti garantez ca el nu exista si e doar o inventie. Primul mesaj am zis ca o fi fost greseala, dar vad ca insisti cu afirmatii gratuite sau la nivel de zvon. Chiar nu ma asteptam din partea ta!

-
- utilizator constant
Re: De ce tac APCR si APR ?
corect, numai ca:pityu scrie: ... Dupa cate am auzit, in urma unor sedintze de lucru comune, APCR a primit dreptul de a organiza Campionatul National de Pescuit la Crap, ...
... Noi cu cine "votam" ?
1. nu a fost in urma unei sedinte de lucru ci in urma unui acord scris;
2. acest lucru se petrecea in primavara lui 2005, adica cu aproximativ trei ani in urma;

parerea mea sincera este ca amesteci competitiile cu pescuitul sportiv de agrement, atat la nivel de reprezentare (cluburi vs asociatii) cat si la nivel legislativ, chit ca deocamdata federatia sportiva nu este infiintata.
daca ai intrebari pt APCR, te rog sa le adresezi presedintelui Cornel Rosioru pe forumul crapmania.ro, sectiunea APCR, iti va raspunde cu siguranta.
Carping Club
-
- veteran
Pityu ,in cele scrise de tine nu vad nici un fel de rea vointa ,dar informatia pe care o ai e pe jumatate gresita in sensul ca la Rasinari nu a fost o sedinta comuna cu AJVPS ci o sedinta cu asoc. si cluburile de spinning din tara interesate in primul rind de competitie si mai ales de Turneul AVP.
Si APR a fost prezenta la acea masa pt. ca dupa cum bine stii are in componenta citeva nume in rindul pescarilor de competitie cu ceva rezultate,dar pina a prelua APR friiele campionatului national e cale lunga.
Il las pe Ovidiu 14 sa -ti raspunda in calitatea lui de presedinte APR iar daca cumva nu te multumeste raspunsul lui vorbim aici pe forum (ca oricum nu ne aude nimeni
) pt. ca si eu am participat la intilnirea de la Rasinari.
Si APR a fost prezenta la acea masa pt. ca dupa cum bine stii are in componenta citeva nume in rindul pescarilor de competitie cu ceva rezultate,dar pina a prelua APR friiele campionatului national e cale lunga.
Il las pe Ovidiu 14 sa -ti raspunda in calitatea lui de presedinte APR iar daca cumva nu te multumeste raspunsul lui vorbim aici pe forum (ca oricum nu ne aude nimeni

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Pityu, marele merit al postului tau este acela ca ,in urma lui, au aparut persoane care ,eu personal, as vrea sa posteze mai des pe acest forum!De ce?Deoarece merita!

No!
Si ,in alta ordine de idei, e chiar "periculos" sa faci afirmatii directe pana nu vorbesti cu persoanele implicate.Sunt convins ca ovidiu 14 ti-ar fi raspuns la un mp...Dar , ce sa zic , toti ( mai) facem greseli...
Sunt convins, vorba lui valentin , ca nu este rea vointa din partea ta.
O seara placuta.
PS: si apropo...MihaiV are dreptate cu crapii aia pe un forum de rapitori

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.