distractiv

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 14 Noi 2005, 11:17

Gerula scrie: Pe mine ma socheaza insa altfeva, si anume faptul ca amatorii de asemenea pescuit sunt mult mai numerosi decat spinnerii, iar numarul lor creste continuu. Cei mai bun indicatori sunt standurile de pescuit din magazine gen Carrefour, unde pentru rapitori abia daca vezi cateva lingurite de la Gipo, o mulineta si 2-3 bete de 200.000, in timp ce restul rafurilor sunt pline cu crap stuff :P . Ori astia aduc marfa in functie de ce se vinde.

Nu trebuie sa te socheze. Este normal.

Un prieten are o vorba: daca mergem amandoi in arabia si stam 10 ani cand ne intoarcem mai tinem inca 2 ani ramadamul.

Orice nou venit pe scena vanatului cu bat si fir se va orienta inevitabil catre ce este majoritar pe piata. Dupa ceva ani probabil va descopri si altceva si dupa inca 1-2 ani minim va putea probabil sa fie atras de un stil minoritar. Evident asta este logica maselor, pot fi si exceptii.

Pe de alta parte, chiar nu inteleg ce aveti cu "craparii"? sunt si ei pescari ca si voi, au tehnica adaptata acelui gen de pescuit, se poate face performanta si acolo etc. Evident ca se murdaresc pe maini de mamaliga sau alte arome.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Noi 2005, 12:56

Pe mine ma deranjaza ca succesul comercial al acestui gen de pescuit duce la disparitia rapitorilor din lacurile din jurul Bucurestiului (si nu numai, dar aici ma afecteaza pe mine in mod direct). Toti patronii nu stiu cum sa scape de stiuca samd.

noname
veteran
veteran

tghg

Mesaj de noname » 14 Noi 2005, 13:15

hmm dc ar da D-zeu sa ajug in locul patronilor as tine in primul rand stiuca( pardon as trage de ea cu dintii :wink: si bibanu, avatu).... as aduce caras odat la cateva luni sa aiba papa: :twisted: si nu i-as deranja cativa ani ,... sa vezi amortizare dupa aia si nu numai da multi "e" ingusti

tiebie
junior
junior

Mesaj de tiebie » 14 Noi 2005, 14:56

rica scrie:
iulian_bud scrie:Eu credeam ca crapistii sunt pescari mai linistiti si cu mai multa rabdare decat pescarii de rapitori, dar m-am iselat,sunt rai de tot. :lol:
noi ne descatusam energia la spinning, la stationar se descatuseaza pe forumuri :P

Excelenta replica !
Fain !

noname
veteran
veteran

ghyt

Mesaj de noname » 14 Noi 2005, 17:30

Ehhh oricum la noi sunt oameni cu atata energie incat le mai ramane si pentru forum, numai ca o folosesc pentru a scrie mesaje rationle si folositoare :roll:
si chiar misto replica lui rica :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2005, 09:28

Tocmai am vazut la cel mai nou user inregistrat numele de Adriano :lol:. Acu' sa te tii, daca bungheste omul topicul :lol: :lol: :lol: . (si dac-o fi italianul cu magazinul pentru mamaligari, evident).

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 24 Noi 2005, 12:24

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 24 Noi 2005, 12:33

:D
excelenta
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

noname
veteran
veteran

fre

Mesaj de noname » 24 Noi 2005, 13:45

:mrgreen: Asa se explica cu ce a pacalit salaul...

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 24 Noi 2005, 19:25

e belea am kzut jos dp skun cand am gasit-o :lol: ....o bag la galeria personala :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns