Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Da ma, dar ii intreti nebunia si obsesia....uite ce crede acuma schizofrinel:

...e frumos sa te joci cu nebunia lui?!...stiu ca e amuzant, dar nu corect sa razi de un om nebun.Schizofrinel scrie:In caz ca nu v-ati prins, avem acum dovada ca Adelina a furat conturile lui empthy cluster atat in cotetul lui rasulescu cat si aici
Pentru ca, literalmente, nici un om nu putea fi atat de cretin incat sa sustina aceeasi aberatie gramaticala ca si clona semlecangheorghe, chiar si dupa ce atrasesem deja atentia ca biata clona sustine o prostie de-a dreptul nefireasca

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
terminati mai ! nu-l deranjati pe gigi de la" joaca" ca-i suparacios si incepe cu d'astea:

semlecangheorghe scrie:
Deci dupa cum observi ,te-ai luat in mod gratuit de mine si de topicul meu.La fel ca si de �gustul�meu de a ma contra cu Gerula.Iaca ti-am facut pe plac si,nu v-am mai deranjat nici macar la arena.Voi de ce va bagati fara cea mai mica urma de bun simt si va permiteti ,fara ca sa va fi zis ceva,sa faceti remarci la adresa mea si a subiectului propus ,si implicit a celor citiva care au mai scris cite ceva??
Topicul cu necenzuratele l-ati inchis,nu voi neaparat,aia.. se stiu ei,de la arena a-ti zburati afara pe cine vreti voi ,ca vezi doamne nu se incadreaza in �standardele �voastre�,ce mai urmeaza??

- semlecangheorghe
- veteran