Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Oct 2011, 01:07

semlecangheorghe scrie:.... :lol: :lol: :lol: :lol:” Viteazul„Gerula a cerut ”azil politic„in redactie la Superpescar
Stai ma linistit ca nu mai dai nici aia 2 bani pe el , incearca el sa formeze o multime da nu-i iese :lol: :lol:

Mai Gerule , de ce nu apelezi la clone , as usual :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 05:50

Gerula a scris
Auzi mai "Gigi" , dar daca zici ca alter ego-ul tau tot participa la Sarulesti, de ce nu va suiti "voi doi" in masina (banuiesc ca nu ti-ai lua singur bani ) si sa faci chestia cu care te laudai acum peste un an, adica sa vii la Bucuresti? Aud?
Cretinel,eu S.G.,sint la momentul de fata,14.10.2011,ora 6,44,la Arad si ma distrez copios vazind reactia ta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu-ti fie teama eu nu ma duc la Bucuresti ca nu am pentru ce in momentul de fata,cind o sa am un motiv serios ,cum ar fi un concurs ori un... altceva o sa vin.Deocamdata persoana ta nu-mi provoaca decit ...rupturi pa splina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,nicidecum dorinta de a strabate 5-600km,ca sa-ti vad osinza...

Si zi-i brae,dai un ”ochi” pe Sarulesti?? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 07:51

Geruliiikkka,vede ochiul tau Sarulestiul azi ,ori miine??? :lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca nu vreau sa aud ca iar ai plecat creanga printre mumii,sau bulgari..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 14:42

Gerula a scris
Mai tigan homosexual dovedit , daca tu esti SG si zici ca nu mergi la Sarulesti, de ce m-ai chema acolo?

Adrian NicuLAE,dragule,eu nu sint nici homosexual,nici nu apartin etniei rome,desi vazind cum te comporti,ma simt destul de inconfortabil stiindu-ma nascutin aceeasi arie geografica cu unul ca tine....

Apoi ,ar mai fi faptul ca ori esti dus cu pluta ori esti apt pentru camasa de forta si intubaj cu pastilute,si asta pentru ca eu nu-mi amintesc sa fi facut afirmatia ca vin acum ,14.10.2011,la Sarulesti...Eu am intrebat doar ce faci tu in week-end si tu ai explodat ca o flegma pe trotuar...iacs... :?

Aaaa, de ce am intrebat??Poi simplu....Cind l-ai amenintat pe Adelin cu pishtolu a fost in preziua concursului,motiv pentru tine sa consideri ca n-ai comis o fapta urita ...la concurs...ci inaintea lui..Ei ,acuma este tot preziua concursului...Deci daca ai face asa o plimbare pe la Sarulesti,n-ar fi nimc...deosebit,nu???Ca atunci cind ,chipurile,a venit Fan Gerula pe la Timisoara erai tot numai invitatii in ring,altceva nu auzea omul de la tine..Poi acuma Adelin ii la 40 km de tine ....Eu nu sint pe acolo desi mi-as fi dorit sa fiu.....Oricum astea nu-s motive sa te baricadezi in redactie la Superpescar...ci sa te vada omul la fata...

Ce zici, te prinzi miine cu mine la un schimb de replici chiar in timpul fluierului de debut a primei manse ,timp in care Adelin intra pe apa ,manevreaza barca,se duce la locul de start etc...

Imi dai acces la tine pe forum sa discutam instant,ori la telefon cum poftesti,orice subiect doresti???Ai ???Sau esti viteaz numai in ringuri in care stii prea bine ca nu v-a urca nimeni????

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 16:20

Gerula a scris
Sunt plecat din tara de 5 zile, mai proasta mica, dar mi-am batut iar joc de tine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Brae, dati-mi careva ceva de splina......Auuuzi ii plecat 5 zileee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cind vine W.S.B.-ul la Sarulesti,Gerula e plecat
a.in Bulgaria
b.in Egipt
c. in Grecia
d.e...plecat,nu se stie unde ,nu conteaza ..E PLECAT :lol: :lol: :lol: :lol:

Deci, ”viteazul„ care se lauda ca nu mai poate ,atita sarea si facea joc de glezne,numai sa vina Adelin si sa urce in ring la o partida de box sau Kickbox,naiba-l stie,cind ,..numai trece Adelin...prin Bucuresti...el este ....PLECAT... :lol: :lol: :lol:

Bine mah,ca esti las pricepui....Dar mai ramine o varianta de confruntare,si anume te-le-fonica,0746056570 ,nr.-ul de telefon la care eu,S.G.timplarul te astept sa vorbim pe orice tema doresti .
Judeci ca daca, Adelin este autorul miilor de postari marca ”semlecangheorghe”,nu va risca sa puna pe cineva din afara subiectului sa raspunda la intrebari pe care nu are cum sa le stie dinainte,deci ar fi demascat...In schimb ,eu S.G.,fiind autorul tuturor postarilor de aici ma ofer sa conversez cu tine,in orice tara ai fii...Ce zici ,”barbatule”te bagi??Chiar cind Adelin este la inceput de mansa ,acolo intre colegii de grupa,gata sa o taie pe sector in cautarea salailor.Sa vedem ....scrie cumva pe laptop sau telefon raspunzindu-ti???

Astept raspunsul tau in seara acestei zile de 14.10.2011,pina la ora 22.

Sper ca nu ti-a pierit piuitul...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 19:14

Ba ia cam pierit piuitul :cry:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Oct 2011, 19:32

5 mesaje unul dupa altul scris de aceeasi persoana ?!!! :?

Gigi, tu semeni tot mai mult cu el ! Ti-am spus ca asta te-a tras in "realitatea" lui. Risti sa o iei razna ca el. Ai grija de tine ! :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Oct 2011, 19:35

vezi gigi, ce faci, cand nu-i lumea atenta?
iti faci iar de cap :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 20:15

Ce vreti mah,acuma am ocazia asta....sa vedem ce zice,gazetarasu....

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Oct 2011, 20:23

Iaca cum o da la intors
MAI TIGANCA PROASTA, PARCA DATA TRECUTA ERA VORBA DE GHEORGHE SEMLECAN CARE VENEA LA SARULESTI (dupa ce clona semlecangheorghe a scris public ca inscrierea la concurs a fost o gluma)

Tolomacule,data trecuta cind eu S.G.am venit la Sarulesti,am facut-o impreuna cu W.S.B.asa ca nu vad ce inexactitate am scris.Au fost acolo,printre altii Razvan M.si Adelin.Dar tu erai ”plecat in Bulgaria„... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lasule ,lasa tu ringul ,ca nu la confruntare de forta te-am provocat ci la una de opinii-idei,ai curajul,lasule sa vorbesti cu mine la ora inceperii mansei??????Hai sa te vad....sau ce ti-e frica ca toria clonei ...esueaza,reesapatule???

Asa ca dragilor,nu puteam sa scap ocazia asta sa-l zgindar nitell,si el vrea public,ca asa ii place sa o ia peste bot.Daca vroia in particular ma primea napoi pe forum si nu va mai deranjm..dar...ghinion.el asa vrea.

.

Scrie răspuns