Nu or sa aiba ocazia, decat daca vor regim de penitenciar. Avem o hotarare de instanta, si astept cu nerabdare sa vad cine o incalca. Cred ca ai vazut ce le-a scris gigi stefan padurarilor cand le-a suspendat autorizatiile. Astept cu nerabdare. Recursul la acest demers este in discutia ICCJ termen 24 ianuarie cand vom ridica o exceptie la aplicabilitatea art II(1) din legea 113/2005, pe care tot bat toba meseriasii pescuitului, si vom vedea atunci.
NR. Nu Ionascu face manevrele astea; sunt interese mult mai mari in joc. Ce ai zice de niste cabane facute pe sest, niste pastravarii s.a., neinregistrate contabil si care trebuie repede luate, fiindca legea 113 i-a prins descoperiti? Suna interesant.
Ape concesionate sau nu
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sa nu se inteleaga gresit. Luci nu l-a acuzat pe Ionascu cum ca ar face el invartelile, ci ca nu le demasca, nu ne anunta pe noi, pescarii. Protocolul ANPA_RNP e deja de 2 luni! Si de vreo 2 saptamani cred ca ati zis de el pe net. Iar dl Ionascu a aplicat tehnica strutzului!apsalba scrie:NR. Nu Ionascu face manevrele astea; sunt interese mult mai mari in joc. Ce ai zice de niste cabane facute pe sest, niste pastravarii s.a., neinregistrate contabil si care trebuie repede luate, fiindca legea 113 i-a prins descoperiti? Suna interesant.
Lasat-il pe Ionascu ca are si el un scaun bun , incalzit si nu vrea sa-l piarda . Si poate aspira la mai mult si nu are interes sa ne anunte de cele intamplate decat atunci cand totul e semnat si parafat ca sa nu se mai poata schimba nimik . Si uite asa se prelungeste viata tuturor celor sus pusi . Apropo ,stiti ca acum in ultima clipa o fosta cabana parasita de 25 de ani a fost cumparata pentru a se face o pensiune pe valea Cormosului si culmea se face si pastravarie langa . si la vreo 500 m mai in amonte inca 3 bazine ? Pe ultima suta de metrii .
Daca domnii respectivi respecta legea transparentei legislative ar trebui sa le posteze ei pe site-urile institutiilor , nu sa le faca dl. Ionascu publice. Tine de seriozitatea profesionala. Din pacate aceste actiuni au caracter mafiot, si nu ma sfiesc sa o spun. Uita-te pe site-ul MAPDR si vezi ca din lista ordinelor postate lipseste ordinul 231/2006 pe care noi l-am atacat si suspendat in instanta. Mai sunt si alte ordine ascunse, tot din interese probabil. Noi l-am atacat cu mult timp inainte ca sa apara informatia noastra pe net. L-am facut public pentru ca sa vada si domnul gigi stefan ca asociatiile fac ceva, pentru pescari, nu ce face dansul. Daca il deranjaza ce facem il asiguram ca il vom deranja in continuare atata timp cat incalca legea.