Altceva decat AJVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Altceva decat AJVPS
Imi pare rau ca din greseala am sters topicul vechi...
L-am inchis, ca sa fac curatenie in el, caci nu se merita sa stea asa in acest forum, dupa care l-am sters...
Daca e ceva de scris strict la subiect, va rog sa scrieti si sa-mi iertati neatentia.
L-am inchis, ca sa fac curatenie in el, caci nu se merita sa stea asa in acest forum, dupa care l-am sters...
Daca e ceva de scris strict la subiect, va rog sa scrieti si sa-mi iertati neatentia.
he,he..
stai sa vezi ca acushi sar astia sa muste...
stai sa vezi ca acushi sar astia sa muste...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Imi pare rau ca s-a intamplat asa.. Am scris un mesaj ca am sa-l inchid pana voi face curatenie in el si va ramane numai ce are legatura cu subiectul topicului si, din greseala am apasat "x" -ul in loc de lacat ...
E si vina voastra caci, ce era in topicul ala numai Dumnezeu stie... cel putin in ultimile pagini numai nu v-ati luat la bataie...
Nu exista asa ceva mai tata... Pacat de forumul asta.. toti contribuim la el, toti trebuie sa avem grija de el si sa gandim inainte de a scrie ceva.
Nu va suparati pe mine, sincer, l-am sters din greseala, grabindu-ma sa-l inchid
E si vina voastra caci, ce era in topicul ala numai Dumnezeu stie... cel putin in ultimile pagini numai nu v-ati luat la bataie...
Nu exista asa ceva mai tata... Pacat de forumul asta.. toti contribuim la el, toti trebuie sa avem grija de el si sa gandim inainte de a scrie ceva.
Nu va suparati pe mine, sincer, l-am sters din greseala, grabindu-ma sa-l inchid

Mai,e ceva suspect cu moderatorii astia din Iasi,ce faceti?Va intelegeti,sterge tu topicul ala ca eu il sterg pe celalalt saptamana viitoare?
Dr Pike ce ne pregatesti?Ovidiu? 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Eu zic ca mult mai suparatoare a fost disparitia poll-ului cu open vs zonale, mai ales ca se putea interpreta in fel si chip. Singura problema referitor la ce s-a intamplat azi mi se pare faptul ca nu s-a intervenit mai devreme, respectiv in momentul in care calone s-a bagat cu mitocanie intr-o disputa care oricum il depasea cu mult. Si uite asa de la istorie antica s-a ajuns la ...Paul scrie:Imi pare rau ca s-a intamplat asa.. Am scris un mesaj ca am sa-l inchid pana voi face curatenie in el si va ramane numai ce are legatura cu subiectul topicului si, din greseala am apasat "x" -ul in loc de lacat ...

Macar aveti si voi grija sa sa nu se mai repete disparitiile astea. Ultimele doua pagini se puteau separa de topic si muta la Arena si nu era nici o problema. Cum spuneam, acum nu-i nici o paguba, dar sa nu se intample chestii de-astea cu topicuri importante.
Cu lacrimi Bastus!
Eu zic ca am putea sa mai bagam un poll cu doua optiuni(open versus zonale varianta 1.1 si 1.2) fara sa specificam varianta "Teleianu" sau varianta"X"spre a nu influenta pe nimeni prin titlul dat variantelor de campionat.Nimeni nu ar trebui sa voteze pe criteriul "grup"ci prin empatie sa se puna in "pielea lui personala"Eu zic ca mult mai suparatoare a fost disparitia poll-ului cu open vs zonale, mai ales ca se putea interpreta in fel si chip.

P.S.
si cand spun "prin empatie sa se puna in pielea lui personala" nu vorbesc prostii pentru ca am vazut o gramada de pescari care uita de ce "pot ei" si se dedica trup si suflet ideilor unui grup in sensul habodnic al cuvantului fara sa gandeasca.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- Dan Cotelici
- junior
Domnule Paul,
Bine ca nu ati tastat din greseala x si in cazul altor topicuri.Desi v-ati inscris in 2004 pe acest site( scuze, nu stiu de cand sunteti si moderator!) aveti probleme cu x-urile.
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar nu se poate sa mai gresiti de cateva ori si in cazul topicurilor pe care vantul nu va sufla-n panze?
Bine ca nu ati tastat din greseala x si in cazul altor topicuri.Desi v-ati inscris in 2004 pe acest site( scuze, nu stiu de cand sunteti si moderator!) aveti probleme cu x-urile.
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar nu se poate sa mai gresiti de cateva ori si in cazul topicurilor pe care vantul nu va sufla-n panze?
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever