Abu Garcia Suveran - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Abu Garcia Suveran
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii
Autor Mesaj
smiley199
junior member

Data inscrierii: 31/03/2009

MesajTrimis: Sam 08 22, 2009 3:46 pm    Titlul subiectului: Abu Garcia Suveran Raspunde cu citat (quote)

Imi poate spune cineva mai multe informatii despre aceasta mulineta? Am primit-o de curand.
Sus
smiley199
junior member

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nimeni nu stie nimic?Pe internet nu am gasit decat f putine informatii. Am inteles ca modelul e mai vechi de prin 2003.
Sus
razvan cristescu
senior member

Data inscrierii: 15/02/2006

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce marime este?Eu am marimea 3000,o mulineta buna,cam grea,puternica(are angrenaj sneck bronz/otel).Nu stiu cat de fiabil e sistemul tamburului cu frana,dar angrenajele si corpul mulinetei sunt indestructibile.O folosesc cu fir textil si bat lung la jig.
Sus
smiley199
junior member

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 12:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E 4000. Am si o husa de piele la ea. N-ai alte date gen raport de recuperare rulmenti etc?
Sus
razvan cristescu
senior member

Data inscrierii: 15/02/2006

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nr. de rulmenti cred ca 6 + rulmentul pe role pt. antireverse,raport recuperare cred ca 5/1.Oricum ai o mulineta puternica pt. somn,salau,in combinatie cu un bat puternic si lung(2,6-3 metri).
Sus
Jedi
veteran

Data inscrierii: 04/04/2007

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.stripersonline.com/surftalk/showthread.php?t=371548 . Alan Hawk mai descrie si altele cu S .!!!!! Saltiga , Stella si Sargus.
Sus
spiridusul
junior member

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 5:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cine ti-a facut asemenea cadou? Si sa nu-mi spui ca e noua mulineta. Daca te gandesti sa o vinzi cred ca vei gasi usor clienti.
Sus
smiley199
junior member

MesajTrimis: Dum 08 23, 2009 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru informatii. Eu am zis ca am sa o folosesc la avat pe un bat de 2.7. N-am incercat-o inca. Am primit-o de la unchiul meu si el o are de la o cunostinta din australia. Mulineta e noua in proportie de 90%, n-are nici o zgarietura atat doar ca a fost pescuita de cateva ori.
@razvan cristescu Nu ai idee daca se pot gasi tamburi de 2000, 3000? Am inteles ca se potrivesc corpul fiind identic.
Sus
storm fish
veteran

Data inscrierii: 07/09/2007

MesajTrimis: Lun 08 24, 2009 6:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am si eu una de 4000, o mulineta foarte sanatoasa.Am primit-o cadou din Noua Zeelanda.Trebuie sa ai o carte tehnica la ea ,acolo scrie cam tot ce poate mulineta.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7545

vei fi foarte multumit de ea.S-o stapanesti sanatos si multe capturi.
Sus
spiridusul
junior member

Data inscrierii: 11/05/2008

MesajTrimis: Lun 08 24, 2009 8:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer pentru avat cred ca este mult prea mult. Mai degraba la un pescuit greu, cu jiguri, eu caut de ceva ani un asemenea exemplar pentru pescuitul cu jiguri. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Very Happy
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2