Legatura snur - leader ! - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Legatura snur - leader !
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Pescuit - fly fishing
Autor Mesaj
rosu r.
veteran

Data inscrierii: 10/08/2006

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 5:35 pm    Titlul subiectului: Legatura snur - leader ! Raspunde cu citat (quote)

Salutare !
Stiu k probabil s-a mai pus aceasta intrebare de cateva ori pe aici dar fie nu am citit eu unde trebuie fie nu am inteles eu bine pe unde am gasit !
Cum atasez leaderul la snurul de musca ?
Asta ar fi deocamdata cea mai arzatoare intrebare ptr mine k restu le-am cam inteles eu , ptr ca in wknd se prefigureaza prima mea partida la fly si nu vreau sa ma fac de ras !

Si cateva linkuri ar fi bune daca ati obosit deja de cate ori ati explicat acest lucru !

Multumesc !
Sus
Cristi E
senior member

Data inscrierii: 01/05/2004

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://www.killroys.com/knots/knots.htm
Sus
kuintautti
veteran

Data inscrierii: 22/11/2007

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 5:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sau faci simplu ochiet la snurul de musca si la lider si le baji ochiet in ochiet... sti tu... Laughing
Sus
Cristi E
senior member

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 5:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si aici,

http://globalflyfisher.com/fishbetter/first_setup/

sau cum zicea K, cu ochiet
daca nu are ochiet snurul poti face unul ca aici,

http://www.pescarul.com/flyfishing/pescuit_lipan/leader_to_line.htm
Sus
kuintautti
veteran

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 6:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cristi E a scris:

sau cum zicea K, cu ochiet
daca nu are ochiet snurul poti face unul ca aici,

http://www.pescarul.com/flyfishing/pescuit_lipan/leader_to_line.htm

aia e zisa pe vremuri indepartate tot de mine...

Sorin Dragoi incerca acolo sa fie sarcastic si rasuceste olea cam la maxim vorbele mele...
nah... asai la noi !
ca io n-am zis niciodata ca sint unu dntre cei mai cunoscuti pescari din Renolandia... ci cunoscut in lumea pescarilor la musca la somon... deh pt capturi and coments... cea ce nu-i tot aia... dar nah... Sorin Dragoi ... mester mare... doar in cuvinte... Laughing
Sus
Cristi E
senior member

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

atunci sa-i zicem conexiunea K !
Very Happy
Sus
kuintautti
veteran

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stai ca nu am io nici un merit... ca doar io doar i-am povestito... metoda e cu mult timp nainte inventata... deci nu de iel " pusa la punct " Laughing

dar iel mester in cuvinte... zice cam ashe in articolul intitulat Conexiunea Perfecta :

" Pentru a raspunde mai multor pescari care au deschis un subiect legat de conexiunea dintre snurul de musca si forfac pe forumul sitului ( nu mai vorbesc de e-mailurile primite la adresa revistei AVP in legatura cu acest subiect ) si in urma unei discutii cu... am pus la punct o metoda de a construi o bucla integrata in capatul unui snur de musca "

pe scurt el o facut cum i-am zis io... si nici nu a testat ce a facut nainte de a se apuca sa scrie articol de inventator... Laughing

conexiunea in cauza e buna dar nu cea mai buna...

io folosesc inima in inima...

pe aia de o prezinta iel io o folosec rar cind inima e din mono si nu din snur... deci nu am din ce altceva face... Laughing
Sus
kuintautti
veteran

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 6:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ba mai fac ochiet din tiextil pe fire cu maduva din mono Laughing si tine si mai ghine dar e mai putin iestetic Laughing
Sus
Cristi E
senior member

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 6:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cea inima in inima cred ca o stiu, de fapt din ce tin minte ziceai pe undeva pe un forum cam cum vine facuta.
la DT #5 cum am eu, conexiunea aia cu tub termo e f buna Smile
Sus
rosu r.
veteran

Data inscrierii: 10/08/2006

MesajTrimis: Lun 07 20, 2009 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult de raspunsuri , sper sa ma descurc !
Acuma poate am noroc si are snuru bucla si nu mai stau sa bricolez !
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Pescuit - fly fishing Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2