muste din comert sau artizanale? - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

muste din comert sau artizanale?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Pescuit - fly fishing
Autor Mesaj
krapcarasu
new member

Data inscrierii: 01/12/2009

MesajTrimis: Vin 01 08, 2010 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si pe mine ma intereseaza subiectul,aici trebuie sa facem diferenta intre crap, cteno si sanger si novac
Crapul mananca de toate mai putin microplancton, cteno la fel cu o inclinatie spre plante macroscopice.
Novacul e zooplanctonofag, sangerul fitoplanctonofag; astia se hranesc filtrand masa apei; de multe ori apare la suprafata apei o pelicula de alge microscopice si ni se pare ca fitofagii (sanger si novac)muscaresc, atunci ar fi interesant ce fel de muste se pot folosii
Sus
MihaiV
Moderator

Data inscrierii: 11/05/2004

MesajTrimis: Vin 01 08, 2010 8:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

spintm a scris:
Crapul muscareste la suprafata? Shocked

da, si crapul comun mananca si la suprafata, in anumite conditii. atunci poate fi prins cu musca uscata.
Sus
krapcarasu
new member

MesajTrimis: Vin 01 08, 2010 9:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am vazut cteno mancand carabusi sub copaci, atunci ar fi fost interesant de dat cu un gandac de spuma flotanta. Totusi cum ar fi mai bine de prins fitofagii care absorb orbeste in masa apei sau la suprafata?
Sus
parintele
member

Data inscrierii: 11/01/2005

MesajTrimis: Sam 01 09, 2010 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In anumite circumstante, car sunt exceptii, orice peste poate fi prins atipic. problema este daca are sens sa incerci aiurea sau nu... Si eu am prins stiuca la rama si carlig de 14, e drept ca n=am reusit sa o scot dar nu asta conteaza...ce facem acuma, facem teoria pescuitului stiucii la rama? Laughing
Sus
terrybill
veteran

Data inscrierii: 03/09/2005

MesajTrimis: Sam 01 09, 2010 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar cred ca fitofagii pot fi prinsi la musca, mai ales cand "pipeaza" sau "fac dare" pe apa. Toata jmekeria e APROPIEREA, fiindca e sperios, mai ales prin locurile astea din Buc unde toata lumea il "harponeaza". daca reusesti, il iei aproape sigur. Wink
Sus
krapcarasu
new member

MesajTrimis: Sam 01 09, 2010 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da cu ce muste? daca pui una de 18 nu tine tipet-ul
Sus
terrybill
veteran

Data inscrierii: 03/09/2005

MesajTrimis: Sam 01 09, 2010 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de aici gandeste si tu
Sus
dragos74
veteran

Data inscrierii: 01/02/2005

MesajTrimis: Sam 01 09, 2010 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

http://globalflyfisher.com/video/flyfishing-carp
Sus
HellRAISER
veteran

Data inscrierii: 13/02/2007

MesajTrimis: Mie 01 20, 2010 1:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

parintele a scris:
In anumite circumstante, car sunt exceptii, orice peste poate fi prins atipic. problema este daca are sens sa incerci aiurea sau nu... Si eu am prins stiuca la rama si carlig de 14, e drept ca n=am reusit sa o scot dar nu asta conteaza...ce facem acuma, facem teoria pescuitului stiucii la rama? Laughing

asa deci mah...tu dai la fly cu rama Laughing Laughing
Dar un carlig de 18 pe acolo nu mergea??? Very Happy

Aici sunt pe felie cu parintele, mi s-a intamplat si mie cu avatzi
Sus
stiuca
member

Data inscrierii: 04/01/2008

MesajTrimis: Dum 01 24, 2010 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[quote="krapcarasu"]si pe mine ma intereseaza subiectul,aici trebuie sa facem diferenta intre crap, cteno si sanger si novac
Crapul mananca de toate mai putin microplancton, cteno la fel cu o inclinatie spre plante macroscopice.
Novacul e zooplanctonofag, sangerul fitoplanctonofag; astia se hranesc filtrand masa apei; de multe ori apare la suprafata apei o pelicula de alge microscopice si ni se pare ca fitofagii (sanger si novac)muscaresc, atunci ar fi interesant ce fel de muste se pot folosii[/quote] datz datz explode Scuze dar nu vad legatura intre subiectul forumului si crapul ,carasul ,etc ,adica legatura intre cei cu scaunele si ceilaltii ,un pic mai activii . Embarassed explode Muscari nus bautotii de BERE.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Pescuit - fly fishing Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26  Urmatoare
Pagina 24 din 26