motoare - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

motoare
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii
Autor Mesaj
melculbeat
senior member

Data inscrierii: 08/03/2006

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

scz,
am uitat sa specific. motorul pe care il folosesc este un mariner de 5cp. pe masura ce primesc raspunsuri descopar cit de putzine shtiu. m-ar interesa shi cum trebuie aleasa elicea.
Sus
danr
Site Admin

Data inscrierii: 23/02/2004

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la motorul meu este invers
am johnson in 2 timpi

se foloseste numai fara plumb !!!

eu folosesc OMV 100 cifra octanica, imi scapa acum cum se numeste, aia austriaca adevarata...

amestec ulei 4 % in rodaj, 2 % usual, parca asa era...

uleiul este ulei johnson, special pentru motoare in 2 timpi Laughing Laughing
Sus
mihaimircea
veteran

Data inscrierii: 03/08/2005

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danr a scris:

eu folosesc OMV 100 cifra octanica, imi scapa acum cum se numeste, aia austriaca adevarata...

OMV Super 100

Este cea mai "adevarata" benzina.... spun asta din puctul de vedere al vectrei mele
Sus
danr
Site Admin

Data inscrierii: 23/02/2004

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de aia am bagt si eu la motor
sa rupa norii Laughing
Sus
melculbeat
senior member

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 4:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

grama v a scris:
din cite stiu eu la motoarele in doi timpi,se foloseste numai benzina cu plumb,amestecul cu uleiul este in functie de motor,1l la 100l sau 1l la 5ol de benzina.am folosit ulei de buna calitate si nu mai stiu parca avea scris pe bidon tcw-3.am avut tomos ,selva ,iar acum am un yamaha.cele mai bune bujii sunt cele japoneze nkg dar cam scumpe Very Happy legatul de barca este obligatoriu cu o funie de cel putin 4m.am intrat in delta odata intr-un prag cu un papuc si fiind funia scurta cind a zburat de pe barca s-a rupt ca o ata.si inca un sfat prietenesc daca folosesti motoare puternice nu folositi si alcool. Wink

da' ce tu pui shi alcool in rezervor?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
grama v
senior member

Data inscrierii: 17/08/2005

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

depinde care rezervor Laughing
Sus
melculbeat
senior member

MesajTrimis: Vin 03 10, 2006 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asha mai da!
in general nu consum in timpul partidelor de pescuit, mai ales cind e vorba de spinning.
dar dupa... sa te tzii! Laughing
Sus
melculbeat
senior member

MesajTrimis: Dum 03 12, 2006 3:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

un mecanic priceput in bucureshti exista?
Sus
ionescu adrian
member

Data inscrierii: 02/03/2005

MesajTrimis: Dum 03 12, 2006 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stiie cineva cum trebuie sa procedez pentru inscrierea unui motor (sa-l trec in rolul barcii)
multumesc
Sus
melculbeat
senior member

MesajTrimis: Dum 03 12, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu prea intzeleg intrebarea. daca ma lamureshti incerc sa te ajut.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 2 din 7