Vand tensiometru - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand tensiometru

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Anunturi vanzare / cumparare - orice altceva
Autor Mesaj
CATA FISH
new member

Data inscrierii: 23/02/2010

MesajTrimis: Dum 03 14, 2010 2:10 pm    Titlul subiectului: Vand tensiometru Raspunde cu citat (quote)

vand 1 bucata TENSIOMETRU nou pret 50ron trimit in toata tara transportul il platesc eu
Sus
soriniusc
veteran

Data inscrierii: 25/01/2007

MesajTrimis: Dum 03 14, 2010 2:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce tip e, o poza poti sa pui?
Sus
CATA FISH
new member

MesajTrimis: Lun 03 15, 2010 7:44 am    Titlul subiectului: cata fish Raspunde cu citat (quote)

este modelul SPHYGMOMANOMETER MAC cu bila de cauciuc care se unfla
Sus
CATA FISH
new member

MesajTrimis: Joi 03 18, 2010 3:11 pm    Titlul subiectului: VAND Raspunde cu citat (quote)

ultimul pret 40ron
Sus
CATA FISH
new member

MesajTrimis: Joi 04 01, 2010 9:13 am    Titlul subiectului: Vand Raspunde cu citat (quote)

nu-si mai ia nimeni tensiune
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Anunturi vanzare / cumparare - orice altceva Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1