IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Cafenea - orice in afara de pescuit
Autor Mesaj
eutherpia
junior member

Data inscrierii: 24/06/2009

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 11:58 am    Titlul subiectului: IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR Raspunde cu citat (quote)

Clipe frumoase petrecute impreuna cu voi, aici, in familia RAPITORI.RO Smile Multumesc tuturor pentru tot.
Sper ca atat cat am putut, v-am ajutat. Raspunsurile si lamuririle pentru unii mai putini informati vorbesc singure.
Va doresc numai bine, sanatate si Dumnezeu aproape.

FIRE INTINSE.

Ramaneti cu bine. Cu prietenie, N.D.Razvan Smile

Se pot sterge userele de FORUM: razvi, eutherpia. Multumesc pentru intelegere.
Sus
leba
veteran

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 12:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cine te-a suparat?
Chiar daca emigrezi in Congo, exista si acolo internet, nu-i bai.
Sus
Tavi
veteran

Data inscrierii: 22/01/2005

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 12:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cu care dintre ei vorbesti? Razz
eu nu pot sa inteleg chestia asta cu multi-user, clone, personalitate multipla sau cum s-o fi chemand afectiunea asta...serios
Sus
leba
veteran

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cine, eu? cu Daniel Rotter ...cred.
Sus
Tavi
veteran

Data inscrierii: 22/01/2005

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing
Sus
tudor
Moderator

Data inscrierii: 14/04/2004

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tot asa plecase si Olaf. Laughing
Sus
todi
veteran

Data inscrierii: 06/07/2004

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acu' eu nu inteleg o chestie...

Tavi, nu'i problema, ca'si mai face omul un cont doua acolo, sa fie ca nu costa Laughing da' cand se hotaraste cate un coleg sa plece intotdeauna urmeaza un anunt in atentia moderatorilor, care invariabil cere stergerea conturilor. Adica... WTF? dupa ce stergi un cont mesajul ramane postat, dar cu numele Vizitator, parca... Nu?

Poate ramane ceva inteligent si folositor in urma si la o adica cineva sa exclame: uite ma, ce m'a ajutat Gicu/Vasile/Gheorghe asta, oare de ce nu mai intra pe forum?

Plus ca are asa o tenta dramatica, parca ar urma o sinucidere.

Sfatul meu, cand va hotarati sa plecati dati log out / iesire / whatever si puteti citi din umbra ce zic rautaciosii despre voi Laughing

Hai cheers
Sus
XquiZZiT
member

Data inscrierii: 15/05/2007

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 4:14 pm    Titlul subiectului: Re: IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR Raspunde cu citat (quote)

eutherpia a scris:
Clipe frumoase petrecute impreuna cu voi, aici, in familia RAPITORI.RO Smile Multumesc tuturor pentru tot.
Sper ca atat cat am putut, v-am ajutat. Raspunsurile si lamuririle pentru unii mai putini informati vorbesc singure.
Va doresc numai bine, sanatate si Dumnezeu aproape.

FIRE INTINSE.

Ramaneti cu bine. Cu prietenie, N.D.Razvan Smile

Se pot sterge userele de FORUM: razvi, eutherpia. Multumesc pentru intelegere.

Pacat! Atatea intrebari ramase fara raspuns...
Sus
MARIUS POPA
veteran

Data inscrierii: 15/07/2007

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 8:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

razvi ce ai patit? Question Question Question Exclamation
Sus
Fario_nebunu
veteran

Data inscrierii: 30/01/2008

MesajTrimis: Vin 03 12, 2010 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MARIUS POPA a scris:
razvi ce ai patit? Question Question Question Exclamation

Poate ca el e cel care a aruncat cu un bulgare de zapada azi in Boc in fata Guvernului si l-a nimerit pe bodyguard in gura! Stia omul ca o va comite si probabil va sta mai mult in "zona cenusie" asa ca si-a luat adio pe forum ca sa nu ne miram ca dispare atata vreme. Daca el a fost, nu pot zice decat: bravo! Data viitoare da-i cu o caramida ca merita! Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Cafenea - orice in afara de pescuit Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare
Pagina 1 din 10