ROMEXPO - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ROMEXPO
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii
Autor Mesaj
paulus
junior member

Data inscrierii: 16/02/2010

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 8:41 pm    Titlul subiectului: ROMEXPO Raspunde cu citat (quote)

Salut. Am auzit ca inte 18-21 martie e la romexpo expozitie cu vanzare de pescuit si vanatoare. Are careva vreo idee daca ar fi mai ieftine lucrurile pe acolo?
Sus
oby 1
veteran

Data inscrierii: 13/12/2005

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu cred sa fie mai ieftine da macar poti sa le vezi pe toate la un loc Wink
Sus
nightfishing01
member

Data inscrierii: 20/11/2008

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 8:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu avantajul este ca sunt mai multe magazine la un loc
Sus
paulus
junior member

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eram curios pt ca la celelalte expozitii tot la romexpo dar cu alt profil sunt mult mai ieftine...ar fi fost o treaba .. Laughing
Sus
Fario_nebunu
veteran

Data inscrierii: 30/01/2008

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 9:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fratilor, daca nici criza asta economica globala nu a dus la scaderea pretului la scule de pescuit, cum credeti ca la targ vor fi mai convenabile ca pret? Am vorbit si cu americani si cu canadieni si mi-au spus ca au cam acelasi pret sculele desi e clar ca vanzarile au scazut. La noi f rara vezi chilipiruri. Acum 1 an agaricii de la Gipo dadeau un produs gratuit daca luai 2 platite. Am luat 3 mulinete si una a fost gratis. Acum nisi asta nu se mai aplica. Dar bine ca e targul asta, vom vedea acolo expuse diverse marci. Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...
Sus
paulus
junior member

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sper sa gasesc oameni dispusi sa imi recomande ceva bun acolo ca sa pot compara cu ce am in cap si cu ce mi-ati mai spus voi. Pacat ca mi-ati ruinat visele cu preturile scazute Laughing Laughing
Sus
c.catalin
member

Data inscrierii: 09/12/2009

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 10:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fario_nebunu a scris:

Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...

Laughing Laughing
da, buna, merge, as cumpara si eu permise pt cativa ani de acum incolo, poate le dau cu reducere ... macar stim o treaba .... luam acum si platim pt tot ce va urma (oare ce va fi Shocked )

altfel : pe saitul aventuri am vazut ca CABELA'S vine la standul nauticlife.
cred ca singuri (fara invitatie) nu veneau.
voi ce ziceti ?
Sus
melculbeat
senior member

Data inscrierii: 08/03/2006

MesajTrimis: Lun 03 08, 2010 11:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fario_nebunu a scris:
Fratilor, daca nici criza asta economica globala nu a dus la scaderea pretului la scule de pescuit, cum credeti ca la targ vor fi mai convenabile ca pret? Am vorbit si cu americani si cu canadieni si mi-au spus ca au cam acelasi pret sculele desi e clar ca vanzarile au scazut. La noi f rara vezi chilipiruri. Acum 1 an agaricii de la Gipo dadeau un produs gratuit daca luai 2 platite. Am luat 3 mulinete si una a fost gratis. Acum nisi asta nu se mai aplica. Dar bine ca e targul asta, vom vedea acolo expuse diverse marci. Ideal ar fi sa vanda si permise ANPA, sa vina asociatiile de pescari sa isi faca vanzare. Dar asta e un vis...

bahhhh...tu vrei sa-l atragi in capcana pe nea fane. mare bagabont! Laughing
Sus
Fario_nebunu
veteran

Data inscrierii: 30/01/2008

MesajTrimis: Mar 03 09, 2010 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

melculbeat a scris:

bahhhh...tu vrei sa-l atragi in capcana pe nea fane. mare bagabont! Laughing

Hahaha, chiar arat a om care se milogeste sa ia permis "gratis" (vorba vine...) de la nea Fane? Nu am nevoie, suma e infima si am in Bucuresti destule asociatii de pescari, sau daca nu aici poate in Targoviste sau in Brasov, Sinaia etc. Deci am alternative, nu stau eu in marea oferta a lui Nea Fane. Laughing Daca vine Fane la targ cred ca il voi cauta sa fac nitica caterinca pe seama lui....prieteneste, fara rautate! Mai greu va fi pana il localizez! Iau sonarul la mine! Laughing Sau sa ma ghidez dupa aroma de usturoi inconfundabila?
Sus
rine
veteran

Data inscrierii: 25/04/2009

MesajTrimis: Mar 03 09, 2010 6:49 pm    Titlul subiectului: Re: ROMEXPO Raspunde cu citat (quote)

paulus a scris:
Salut. Am auzit ca inte 18-21 martie e la romexpo expozitie cu vanzare de pescuit si vanatoare. Are careva vreo idee daca ar fi mai ieftine lucrurile pe acolo?
sunt cu siguranta preturi promo.asta toamna am luat si boblere si mulineta si milte alte nimicuri.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Echipamente si accesorii Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare
Pagina 1 din 8