plute pt suvoaie - spinning, flyfishing, pescuit cu momeli naturale, echipamente si accesorii, balti si locuri de pescuit ! reclama
Pestii rapitori Pescuitul rapitorilor Echipamente si accesorii Povestiri Schimba informatii Anunturi Galerie foto Forum
AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente    CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

plute pt suvoaie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Pescuit stationar
Autor Mesaj
mircioneolt
senior member

Data inscrierii: 12/11/2009

MesajTrimis: Sam 01 30, 2010 6:53 pm    Titlul subiectului: plute pt suvoaie Raspunde cu citat (quote)

a dat cineva cu plute cralusso pe curent,suvoaie daca da cum se comporta pt culisanta ma int ms frumos
Sus
semlecangheorghe
veteran

Data inscrierii: 04/05/2009

MesajTrimis: Sam 01 30, 2010 7:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am pescuit cu cralusso chiar cind au aparut pe piata.Eu am folosit modelul fix cu 2 tije ,si am ramas uimit cum sta in curent.Daca reusesti sa echilibrezi optim pluta ,poti tine momeala mult timp pe locul dorit ,si ,daca pasnicii sint acolo ai imediat rezultate,mai ales daca ai nadit cu ce trebuie.Mai multe informatii gasesti in revista 'Aventuri la pescuit 'de acuma un an sau doi,nu mai stiu exact.
Sus
mircioneolt
senior member

MesajTrimis: Sam 01 30, 2010 8:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc ma int varianta culisanta
Sus
cristi cristi
senior member

Data inscrierii: 29/10/2009

MesajTrimis: Sam 02 06, 2010 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred ca sunt plute clarusso culisante Question
Sus
Lucius
member

Data inscrierii: 05/08/2008

MesajTrimis: Sam 02 06, 2010 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Produce si culisante: http://www.cralusso.com/magyar/match.php
Sus
mircioneolt
senior member

MesajTrimis: Dum 02 07, 2010 11:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oare sunt la fel lestate sa stea in curent unde dai cu ele-
Sus
Lucius
member

Data inscrierii: 05/08/2008

MesajTrimis: Dum 02 07, 2010 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate cele culisante de la cralusso sunt concepute pentru lacuri si portiuni de ape curgatoare foarte lente.
Sus
mircioneolt
senior member

MesajTrimis: Dum 02 07, 2010 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mersi lucius tot mai bune sunt ale mele de papuc cu amestec de coada de paun Laughing
Sus
valistrati
veteran

Data inscrierii: 19/09/2006

MesajTrimis: Vin 02 12, 2010 6:20 pm    Titlul subiectului: Re: plute pt suvoaie Raspunde cu citat (quote)

mircioneolt a scris:
a dat cineva cu plute cralusso pe curent,suvoaie daca da cum se comporta pt culisanta ma int ms frumos

imi cer scz ca sunt off.... daca primesc un pachet prin curierat se poate verifica inainte de plata sa fie ok multumesc si imi cer scz Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Rapitori.ro - Pescuit sportiv -> Pescuit stationar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1